Reklama

Reklama

There's a Man in the Woods

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2014, 4 min

Režie:

Jacob Streilein

Scénář:

Jacob Streilein

Obsahy(1)

Chamtivý chlapec Sid namluví dětem ve škole, že se v blízkém lese skrývá nebezpečný muž, a to jen proto, aby měl pro sebe veškerou úrodu zimolezu, který děti na okraji lesa poklidně sbírávaly. Tamní učitel se snaží dětem tuto báchorku rozmluvit - bez úspěchu. Když se děti vracejí domů, dozvídají se o tajemném muži rodiče, kteří po učiteli chtějí, aby zasáhl. On se snaží být racionální, což ho však stojí místo ve škole. Zlomený učitel pomalu upadá na dno a rád by se Sidovi za vše pomstil. (Stanislaus)

(více)

Recenze (3)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Svižně natočená jednohubka se sugestivní animací, která poukazuje na nekontrolovanou rychlost šíření pomluv jdoucí ruku v ruce s nebezpečnou dětskou představivostí a škodolibostí. Hranice mezi lží a pravdou může být zpočátku výrazná, nicméně se může v důsledku neblahých okolností setřít. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Na internetu jsem si našel tento krátký, ale o to intenzivnější animovaný kraťas, který docela výstižně ukazuje, co taková malá avšak úmyslná lež od "nezkaženého" dítěte dokáže napáchat. Bohužel zdejší popis je zbytečně prozrazující, tak byste ho raději neměli ani číst. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama