Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trýznivý portrét závislosti, který vychází ze skutečných příběhů a rozhovorů s rodinami závislých, sleduje Stellu a Magneu. V průběhu deseti let nejisté období dospívání přechází do nebezpečného období dospělosti. Když se patnáctiletá Magnea setká se Stellou, všechno se změní. Stellin nespoutaný životní styl vtáhne obě do světa drog, což přináší vážné důsledky pro každou z nich i pro jejich vzájemný vztah. O dvanáct let později se jejich cesty znovu protnou a vzájemnému zúčtování se už nedá vyhnout. (Severský filmový podzim)

(více)

Diskuze

D.Plesr

D.Plesr (hodnocení, recenze)

Tento film je mi milý svou uměřeností, není ani kašírovaný ani se nesnaží uměle nabuzovat syrovost odpudivost, či syrovost.  Nejsilnější scény mi přišly návštěva obytného bloku... a setkání u bankomatu... Na druhou stranu některé scén,y jež měly být silné mi tolik nepřišli. Především závěr, jež měl příchutˇtakového (roamtického) patosu. Další věci co se mi nezdála byla zdrženlivost některých postav konat, a intermezzo v podobě cesty, jež působilo rušivě a nepřesvědčivě co do logpříběhu se týče.
             Celkově pozitivem filmu je, že napětí a není o (citovém naladění a situaci) jedné postavě ale právě v interakcích v nichž se jednotlivé postavy setkávají.Znova bych na film asi nešel, ale vzhledem k hlavní představitelce bych dal ale za 3,5 hvězdy.. 

Reklama

Reklama