Reklama

Reklama

Mezi dvěma vodami

Trailer 2

Obsahy(1)

Isra a Cheíto jsou dva romští bratři. Zatímco Isra si ve vězení odpykával trest za obchodování s drogami, Cheíto se připojil k americké námořní pěchotě. Poté, co je Isra propuštěn na svobodu a Cheíto dokončí dlouhou misi v zahraničí, se oba bratři po letech setkají na rodném ostrově San Fernando. Zde ožijí vzpomínky na násilnou smrt jejich otce, který zemřel, když byli ještě dětmi. Od doby, kdy Isaki Lacuesta natočil film Legenda o čase, v němž byli Isra a Cheíto na prahu dospělosti, uplynulo dvanáct let. Nyní se Isra vrací na San Fernando, aby se postaral o svou ženu a děti. Dokáže se ale prosadit na místě s nejvyšší mírou nezaměstnanosti v celém Španělsku? Jejich touha po spáse, novém životě i vzájemném usmíření svede Isru a Cheíta znovu dohromady. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme dva bráchy v hodně realistickým kabátku.Stále si říkám,že ty skoky z toho mostu na římse do vody,to musela být slušná divočina.Co je bohužel horší,že ta stopáž prostě zabijí a ne málo.Jakkoliv může být chození s Isrou sem a tam sebelepší,tak to po čase nebaví.Snímek si člověk doopravdy vychutná v míře dialogů a jak už jsem psal z realistického pojetí.Jeden by čekal,že tam je štáb o pěti lidech dohromady.Ze života ano,zaujme jiný pohled na věc a jak snímek je nasnímán kamerou,ale stejně to nějak vše vyšumí do prázdna. 65% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Být propuštěn z vězení, přitom si v sobě nést trauma z dětství a o slušnou práci sotva zavadit, to není zrovna dobrý základ pro plnohodnotný život. Hlavní hrdina Isra se v tom marastu taky pěkně plácá a vlastně neví kudy kam. Bezútěšnost stavu jeho mysli zachraňují tři děti, o které by se rád postaral a bratr Cheíto, jenž mu občas promlouvá do duše. Nemám nic proti příběhu, ale to přešlapování na jednom místě trvalo na můj vkus až příliš dlouho. (60%) ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Tady hodnotím tak vysoko práci filmařů.Nebáli se ukázat odvrácenou stranu nablýskaných pláží ,hotelů a letovisk které známe z filmů a dovolených.Že je tam bída ve které se utápí až na dno chlapec ,který se snaží najít práci,lásku,lepší život ale kapitalismus ho drtí... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama