Reklama

Reklama

Hell House LLC II: The Abaddon Hotel

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeto už osm let od tragédie Hell House LLC a stále zůstává spoustu nezodpovězených otázek. Díky anonymnímu tipu je vyšetřující novinářka Jessica Foxová (Jillian Geurts) přesvědčena, že klíčové důkazy jsou pořád skryty uvnitř hotelu Abaddon. Po sestavení týmu, který je stejně jako ona přesvědčený o důkazu, se vydá zpět do hotelu pro jedinou odpověď - získat pravdu. (ARI50)

(více)

Zajímavosti (2)

  • V roce 1906 James Louis Shanley se svojí manželkou Beatric koupili hotel Shanley Hotel. Začátkem pobytu Beatrice porodila 3 děti, které se bohužel nedožily ani 1 roku a zemřeli v hotelu. V roce 1911 zemřela dcera zaměstnankyně hotelu Rosie, když spadla do studny. V roce 1918 sestra Beatrice Shanley zemřela v hotelu na chřipku. V roce 1979. zemřel William Blackmur v rezidenci v hotelu. (ARI50)
  • Ve filmu pod názvem The Abaddon Hotel je ve skutečnosti Shanley Hotel, který ve skutečnosti je strašidelný a má temnou minulost různých úmrtí a několik paranormálních jevů (smích dětí, pískání, klavírní hudba, houpací křeslo, různé stíny). Hotel byl postaven v roce 1895. V současné době je možné zůstat v Shanley Hotel, ale musíte přesahovat věk 16 let. (ARI50)

Reklama

Reklama