Reklama

Reklama

Thirty Years of Adonis

  • Hongkong 三十儿立 (více)
Hongkong / Čína, 2017, 97 min

Režie:

Scud

Scénář:

Scud
(další profese)

Obsahy(1)

Cesta za naplnením snov neraz vedie na rôzne scestia. Yang Ke, mladík, ktorý nemá problém zviesť kohokoľvek, túži po kariére herca plnej slávy, no skončí vo svete mužských prostitútov. Popri tom, ako inak, hľadá pravú lásku. 30 rokov Adonisa je provokatívny a zmyselný film o láske, sexe, živote a smrti a čudesných cestách osudu. (Filmový festival inakosti)

(více)

Recenze (2)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

"Happy birthday to me." ... připomnělo mi to postcards from london nebo the house that jack built. divný art filmy ✨are my passion✨. thirty years of adonis je oslavou mládí. je o touze být mladý. myslím, že je taky o problému většiny gay mužů (a žen) ve společnosti: když je jim přes třicet, nejsou ve srovnání s mladou krví už tak žádoucí. — s pojídáním lidí souvisí rčení, že když sníte člověka, maso vám předá jeho schopnosti a znalosti. báthory (maďarská šlechtična a údajná sériová vražedkyně) se koupala v lidský krvi, protože si myslela, že díky ní omládne. každý chce svý mládí zpátky, s každými narozeninami jsme o krok blíž k hrobu. — nápad byl super, ale jinak nuda, snad jako každej uměleckej film. kamera vypadala skvěle a MILOVALA jsem referenci na obraz od davida hockneyho. když jsem viděla scénu, kde adonis skáče do bazénu, říkala jsem si: "omg, to je a bigger splash od davida hockneyho!". děkuji, pane režisére, tohle vám právě zvedlo moje hodnocení! ... "Death isn't that scary. Life can be like hell too." ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Budu hodnotit stručně. Zhlédl jsem již několik Scud-ových filmů, a tento řadím do těch, co mě méně zaujaly, málo uchopitených (ovšem který pak Sdudův film je jednoduše uchopitelný) a kdo to nevydrží do konce, tak to bude pro něj téměř nepochopitelná skládanka scén, provokace a mnohdy až zbytečné nahoty ... 5556 ()

Reklama

Reklama