Reklama

Reklama

Recenze (10)

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě hluboce zklamal. Nejenže už samotný nápad a děj tohoto filmu nepředstavuje nic nového a originálního, navíc provedení filmu, herecké emoce a atmosféra, to vše stálo za starou belu. Jedna jediná hvězdička patří konci filmu, který trošku gradoval. Jinak je to naprostá ztráta peněz, času a možnosti natočit kvalitní film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indonéský horor „Santet“ má očekávanou gradaci a prostě ničím nepřekvapí. Nejsou zde scény, u nich byste lapali po dechu, není zde vývoj, který by nebyl v tomhle ohledu tak nějak tradiční. A tak nakonec devizou filmu „Santet“ skutečně zůstává, že je zde Kelly Brook, na kterou se pořád velmi dobře kouká, a je naprosto jedno, že v celém filmu ji vidíme jenom oblečenou. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlapík se se svojí americkou manželkou a dvěma dcerami vrací do Indonésie navštívit svojí matku, kterou ovšem nalézá v podivném stavu. Celkem záhy začne mít celá rodina halucinace a zbývá jen zjistit, co za nimi stojí. Tady se Indonézané zrovna nevyznamenali. Co se týče make-upu, tak to ještě jakž takž šlo a některé z vidin měly potenciál, ale ten se bohužel nedařilo využít. O nějaké atmosféře či napětí nemůže být řeč a všechno orámovaly příšerné výkony herců, které se prostě nedají přejít. Bída. 15% ()

Accuphose odpad!

všechny recenze uživatele

To co ze začátku působí jako nízkorozpočtový film, se postupem zvrhne ve zběsilé pobíhání, nasedání do auta, vysedání z auta a pokud jsem si říkal, že to je na stejné úrovni, jako valná část filmů v daném žánu a s hodnocením okolo 60%, pak se to ke konci úplně zvrtlo a už to nesmrdí korunou, mění se to přímo v parodii a v to nejhorší, co jste viděli. Nebudu se bavit o logice chování postav, protože to bbych musel plakat, je úplně jedno, jakej je konec, protože tohle by se už točit nemělo, minimálně 30 let a podporovat by se to taky nemělo. Odpad a můžou si za to sami. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rodina z Ameriky jde navštívit svou babičku do Indonésie přijdou tam a ta babička je napadne.Postupně jí začne hrabat ještě více a ta rodina vidí zvláštní jevy jako by na ně někdo/něco útočil/o. Později se zjistí, že je někdo proklel a chce je zabít. Předně těch 22 procent co tu tu má je aktuálně těžce nespravedlivých neříkám, že to je nějaká pecka, ale viděl jsem daleko horší horory než tohle dokonce i asijské, Dal bych i 60 procent,ale ten konec kde všichni tak moc piští mě štval navíc nemám rád nesmrtelné postavy (zde ten otec bodly ho do zad několikanásobně pořezaly a on přesto stál na nohou jako nějaký terminátor) ()

Reklama

Reklama