Reklama

Reklama

The Candlelight Witch

Krátkometrážní / Horor
USA, 2018, 6 min

Obsahy(1)

Dve deti si počas výpadku prúdu rozprávajú so svojou opatrovateľkou historku o desivej postave prezývanej Candlelight Witch. To ešte netušia, že ich práve túto noc príde vystrašiť. (Marceloo)

Recenze (2)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dve deti si počas výpadku prúdu rozprávajú so svojou babysitterkou historku o desivej postave prezývanej Candlelight Witch. To ešte netušia, že ich práve tejto noci príde vystrašiť. - Schopný krátkometrážny horor, ktorý má aj mierne náznaky atmosféry, čo u tohto typu hororov treba oceniť. Masky sú pekné, zasadenie do noci počas ktorej vypadne prúd správne využité a detskí herci slušní. Námet sa mi páči a mohol by z neho byť vydarený nízkorozpočtový horor so stopážou sedemdesiatpäť minút, pretože čarodejnica má v sebe dostatok potenciálu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc nesouhlasím s názorem uživatele Marceloo (Schopný krátkometrážny horor, ktorý má aj mierne náznaky atmosféry, čo u tohto typu hororov treba oceniť…) – kámo to by měla být samozřejmost u těchto typů kousků, kdyby tam ta atmosféra nebyla – mohli rovnou točit komedii…Jinak já právě vidím nevyužití potenciálu, který se v příběhu skrýval. Onen bubák moc vidět nebyl a ta jedna scéna s holkou na hlídání to moc nevytrhne…40% ()

Reklama

Reklama