Reklama

Reklama

Kedarnath

  • Indie केदारनाथ (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá love-story natočená na podklade tragických povodní, ktoré skutočne zasiahli pútnické miesto Kedarnath v roku 2013. Atmosféra, kulisy a pôsobivé kedarnathské scenérie boli výborné, ani scenár nebol na zahodenie, ale toto prevedenie ma až tak nezaujalo. Sushanta akosi nemusím, a táto antipatia sa asi aj premietla do môjho celkového dojmu. Aj keď jeho postava pôsobila ako by bol samotným anjelom na zemi, no akosi mi to k nemu nepasovalo. Sara podala štandardne kvalitný výkon (aj keď jej postava až tak sympatická nebola). Čo sa týka toho konca, akosi som tušil, že to presne takto nejako skončí. A hoci to bolo srdcervúce, so mnou to akosi nič nespravilo... ()

jjiskra 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině v Dillí. A nemůžu jinak! Čistokrevnej Bollywood až na půdu, láska, zrada, intriky a ke všemu ničivá přírodní katastrofa v jinak ospalém horském městečku, s nezbytnou indickou písničkou a davovým tancem. Herci dokonale přehrávají, tak jak se na Bollywood sluší a patří. Nejvíc hlavní hrdina, jehož výraz ve tváři v závěrečné chvíli, by rozhodil i robota. Umocněno atmosférou indického multiplexu, kde se před každým promítáním vzdává hold povstáním za zvuků hymny, kdy na plátně vlaje indická vlajka. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, ale z hĺbky srdca prehlasujem, že ho nenávidím, ľutujem, že som ho nevypla 5 minút pred koncom, ako som mala v pláne a nikdy v živote ho už nechcem vidieť. Zosobňuje všetky veci, ktoré úprimne nenávidím... Sara Khanová bola výborná, strašne sa podobá na svoju matku... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film, který obsahuje úplně všechno, co mam na hindi filmech tak rád - záběry na nádhernou, kouzelnou přírodní scenérii, tj. majestátní velehory s průzračnou divokou řekou, krásné písně (náboženský motiv nevadí - vzpomínal jsem / G. Harrison), sympatického hrdinu se zajímavou dívkou, obě tyto postavy s nepříznivým osudem. .. Ale také to, co rád nemám, náboženský fanatismus a tu jejich nesnášenlivost. .. _ Velká spokojenost. _ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama