Reklama

Reklama

Záchranný plán - Série 2

(série)
Trailer
Francie, (2019–2020), 3 h 21 min (Minutáž: 22–50 min)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jsou to čtyři měsíce, co dala Elsa sbohem svým kámoškám. Teď předstírá návrat do Paříže. Nepěkná tajemství si ale vyžádají daň na jejím milostném životě i přátelstvích. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada se mi zdála slabší než první (ještěže má Julio ty ďolíčky a lepší vlasy :D). Převrátit role se nejspíš nezdálo jako špatný nápad, ale ve finále to spíš drhlo, než fungovalo. Závěrečný díl o covidu je spíš odtržený, taky o dost delší a asi by si zasloužil vlastní hodnocení a ne v rámci druhé řady. ()

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc nevím, jak mám druhou sérii hodnotit. Podle mě naplánovat seriál tak, aby měl jen jednu sérii a pořádné ukončení by bylo lepší, než tenhle výtvor, kde vlastně není úplně jasné, co je ta hlavní zápletka. Přišlo mi to takové nucené, jak se tam všichni rozcházeli, aby bylo drama, ale hned potom se zase k sobě vrátili, aby to mělo šťastný konec. Elsa se mi tuhle řadu neuvěřitelně zprotivila a musím říct, že jsem si pokaždé ulevila, když vypadla ze scény, protože Charlotte i Milou jsem si oblíbila rozhodně mnohem víc. Za mě asi horší průměr. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama