Reklama

Reklama

Dycky Sunderland - Série 3

(série)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2024, 2 h 9 min (Minutáž: 42–44 min)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Sunderland zoufale potřebuje postavit na nohy. Do klubu proto přijde nový trenér, který ho má vytáhnout do vytoužené druhé ligy. (Netflix)

Recenze (12)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky tomuhle seriálu jsem začal po očku sledovat výsledky Sunderlandu a když jsem viděl, že se znovu dokázali dostat do Play-Off o druhou ligu, tak jsem se jednoduše musel dívat. No, a po samotném výsledku jsem opravdu doufal v poslední finální sérii, která by to celé ukončila a ta přišla. A Netflix tu překvapil, udělal to všechno ve třech dílech, což byl skvělý tah (i když já osobně bych sledoval klidně dílů patnáct), ale tady šlo jen o jedno a to dát fanouškům to, po čem celou dobu toužili a to se rozhodně vyvedlo. 3. série - 85% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom čtyřletém půstu jsem si napřed poctivě sjel první dvě série znovu, abych byl nakonec tou třetí spíš nemile překvapený. 3 díly jsou fakt málo. Jede se tu možná až moc v kvapíkovém tempu a přitom si mi zdá, že se nic moc člověk nedozví. Teda až na fakt, že se tu jedná už o další změnu majitelů (kazdá série jiný vlastník, manažer, trenér) a vztah si tu vlastně člověk může udělat jen ke kuchařce, která zůstala asi jediná z první série. 6/10 ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U řeky, na které se stavěly lodě, se pořád hraje bojovný fotbal a ještě alespoň jednou se o něm udělal dokumentární seriál. Bohužel jde tentokrát spíš o minisérii, která to, co mě vždycky bavilo nejvíce, tedy vzestupy a pády tabulkou napříč celým ročníkem, vměstnává přibližně do poloviny jediné epizody. Zbytek je věnován dalším víceméně anonymním obyvatelům a samozřejmě i oněm vymodleným zápasům o všechno. Jedná se tak o zdaleka nejslabší kapitolu sunderlandské kroniky, která většinu času působí vyrobená až trochu na sílu a čistě pro potěchu naléhajících fanoušků, což mě těší. Bohužel radost z tvorby je na první i druhý pohled pryč a body získává jen síla sportovního sentimentu, překvapivě přirozený pocit logického uzavření cyklu a zvrat, který by ve filmu působil přehnaně, ale tady ho napsal sám život. ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sleduji od jeho počátku. Byl prvním z těch, který dalším otevřel dveře. Mám na mysli sérii All or nothing. Sunderland je zkrátka město, kde tím žije každý. Tvrdá dřina místních obyvatel se odráží i na lásce k místnímu fotbalovému klubu. Zajít na zápas je víc než náboženství. De facto nic jiného nemají. Je to až dojemné. Třetí sérii si údajně vymodlili sami fanoušci. Je to nejkratší a bohužel také nejslabší série. Všechno se snažili natřískat do 3 epizod. Žalostně málo. A nic na tom nemění ani fakt, že konečně postoupili aspoň do Premiership. Do Premier League je ale ještě daleko. Snad jim to vyjde co nejdříve. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

I třetí série, která je tentokráte podaná divákovi pouze ve třech epizodách, mě stále baví. A ani zdaleka není podmínkou být fanouškem Sunderlandu alias černých koček. Stačí sledovat místní, jejich vztah ke klubu, propojení s týmem, a uvědomit si, jak velkou část jejich života tvoří fotbal a fandění jejich oblíbenému týmu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama