Reklama

Reklama

Dycky Sunderland

(seriál)
  • Velká Británie Sunderland 'Til I Die
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, (2018–2024), 11 h 42 min (Minutáž: 31–53 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Tenhle dokumentární seriál sleduje anglický fotbalový klub Sunderland během sezóny 2017–18, který se snaží po sestupu vyhoupnout zpátky do Premier League. (Netflix)

Recenze uživatele celticek k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2018) (S01) 

Netflix dokumenty umí, marná sláva. Perfektní práce! Vidíte tu srdcaře i vyžírky. Vidíte, jak se klub s takovou historií vede. Jak vášnivé má fanoušky. Jak nádherný stadion. To se v Čechách nikdy nestane. Nikdy. Mě potěšil Aiden McGeady, bývalý hráč Celticu. Skvělá první série a jsem přesvědčený, že i ta druhá bude super. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Tak druhá série si vůbec s první nezadala. Fotbal umí být nádherný, ale také velmi krutý. Doufám, že bude seriál pokračovat a Sunderland se vyhrabe z prekérní situace. ()

Série 3 (2024) (S03) 

Seriál sleduji od jeho počátku. Byl prvním z těch, který dalším otevřel dveře. Mám na mysli sérii All or nothing. Sunderland je zkrátka město, kde tím žije každý. Tvrdá dřina místních obyvatel se odráží i na lásce k místnímu fotbalovému klubu. Zajít na zápas je víc než náboženství. De facto nic jiného nemají. Je to až dojemné. Třetí sérii si údajně vymodlili sami fanoušci. Je to nejkratší a bohužel také nejslabší série. Všechno se snažili natřískat do 3 epizod. Žalostně málo. A nic na tom nemění ani fakt, že konečně postoupili aspoň do Premiership. Do Premier League je ale ještě daleko. Snad jim to vyjde co nejdříve. ()

Reklama

Reklama