Reklama

Reklama

Šílené počasí: Skutečné záběry

(seriál)
  • USA Weather Gone Viral

VOD (1)

Obsahy(1)

Extrémní počasí se často stává předmětem virálních videí z celého světa. Občas se ale kvůli natáčení tvůrci dostávají do zrádných podmínek. Vedle toho stojí profesionální meteorologové, kteří svůj život doslova obětují sledováním prudkých změn počasí a sami se také stávají aktéry tragických příběhů... Od zuřivých tornád přes přívalové deště až k vyjícím hurikánům. Mrazivý seriál Šílené počasí: Skutečné záběry nabízí divákům bezpodmínečný přístup k nejbláznivějším meteorologickým zážitkům z celého světa. Když udeří kalamita, obyčejné dny se znenadání propadají do katastrofálního chaosu. Vitální videa zachycují nevídané a nepředstavitelně jevy, které se odehrávají přímo před kamerou. Vzrušující, hrozivé a neuvěřitelné záběry vás nenechají v klidu! Jak se to stalo a co se vlastně odehrává, zjistíte díky rozhovorům s experty na extrémní počasí. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem první a druhy díl čtvrté série na televizi Prima Zoom a tohle není žádné trapné domácí video se směšnými pády , ani hluposti na Tick Tocku pro teenagery. Zaber jak do smrku uderi blesk a prelomi ho, je skvostny a poucny ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Skupinka vyjevených američanů, kde každý z nich má u jména napsáno "meteorolog", rozhazuje rukama, dělá grimasy a vykřikuje u videí z youtube moudra typu "Můj bože!", "Jsou tam lidé!", "To jsem nečekala", "Nejhorší jízda autobusem na světě!" nebo "Podívejte na ty střechy, odlétají snad do teplých krajin?". Takže asi tak je to kvalitní "dokument". ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama