Reklama

Reklama

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film rozhodne nie je pre obyčajného diváka, ktorý o Telugskej kinematografii nič nevie. Klasicky preteká rodinnými hodnotami, láskou k vlasti, slušnosti a poriadku. Je tu aj ľúbostná linka, nie je však primárna. Čím je výnimočne dobrý je hudba a klipy. Ram tancuje skvele a pri bitkách chvíľami myšlienky bežia niekam úplne inam... Dejová línia je trošku zložitá a dialógy príšerne ukecané, ale to nie je u týchto filmov nič zvláštne, ich reč má kadenciu ruského samopalu a keď ešte radi rozprávajú titulky nestíhajú. Bitky boli skvelé, bolo sa na čo dívať. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Film nad vodou drží hlavne akce a tanecni cisla, ktera jsou vazne super jak po hudebni tak i choreograficke strance. Dej taky neni spatny. Ovsem strasne jsem se zacala ztracen v druhe pulce, kdy absoluzne nechapu casovou posloupnost. Kdy se ta tragedie sakra stala? Vzdyt se mu to zdalo (a teoreticky to mohla byt vzpominka?) pred tom nez ho zasnoubili. Jenze dle flashbacku uz zasnoubenej byl. Ovsem i kdyby se to stalo pozdeji, tak kdy? Vubec sem nepostrehla, ze by v rodine chvilku chybel nebo nekomu se zdalo neco jineho divneho? Navic se mi nekam ztratili zaporaci z prvni pulky a strasne me prekvapil ten z druhe. Ano zapletka se i tak dala nejak dohromady a pulka filmu stejne jen oslavuje rodinu (a ta je naprosto uzasna) ale... Ale tohle me opravdu strašně matlo. Mozna na to jeste nekdy kouknu a snad se mi podari se poradne chytnout ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Jaké to nemilé překvapení! Opět po delší době nastal čas, kdy jsem přemýšlel, je-li viník této splácaniny pouhým diletantem, nebo má-li jeho tvůrčí exploze svůj základ v konzumaci nějakých zvláště vykutálených medikamentů ovliňujících soudnost jinak mentálně zcela zdravého člověka. Nejhorší na tom je fakt, že námět, ač sám o sobě nebyl nijak převratně originální, se mi opravdu líbil. Já osobně mám tyto filmy ve velké oblibě a než jsem se setkal s tímto „výtvorem“, tak mě ani nenapadlo, že bych mohl být někdy nespokojený až do takové míry, jako se stalo právě zde. Ale stejně jako v každé práci platí pravidlo, že chceme-li dosáhnout úspěchu a požadovaného cíle, musíme své řemeslo dobře ovládat. Pokud tedy není hranice naší spokojenosti posunuta na pouhé ušmudlané a odfláknuté „něco“. Přesně v tomto ohledu se koleso v mohutném soukolí zasekávalo, až po dlouhodobém působení sil na něj směřujících vypovědělo poslušnost natrvalo. Jako divák zocelený mnoha podobnými snímky (hlavně z akčního žánru) nemám žádný problém přijmout takřka cokoliv, ale přec i já mám své hranice snesitelnosti nastaveny s důrazem na smysl a způsob sdělení, jehož poměrným nedostatkem byly notně překročeny. Velké množstvích parádních až brutálních bitek jsem si skutečně užil, i když oznámení hlavního hrdiny, že zabil 100 mužů, když se ptal na cestu, dalších 100, když se o cestě dozvěděl, k čemuž přidal znovu 100 cestou k cíli, bylo už moc. Nutno poznamenat, že desítky dalších efektivně zlikviduje před vašima očima (k tomu už výhrad nemám). Zpracování příběhu samého, včetně podivných až šílených zvratů bych z přehledem označil za zcela stupidní a nepoživatelný guláš, okořeněný ryzím amatérismem. Plno zbytečných odboček, scén a linií mě nakonec řádně otrávilo. A raději ještě jednou připomenu a zdůrazním - základní myšlenka byla vážně povedená! Právě kvůli tomu mě to upřímně mrzí. Zkazili si to sami a ani bezproblémový herecký výkon R. Charana tomu nedokázal zabránit. Hudební stránce není co vytknout, byla přesně taková, jaká má být. V těchto místech jsem nabíral sílu na to co přijde po nich. Na začátku jsem byl schopen udělit i čtyři hvězdy, v prostřední části už jen tři, ale v poslední šly již žerty stranou a musím pálit za pouhé dvě silné hvězdy. Krásná ukázka toho, jak z něčeho nápaditého lze vytvořit rozpačitý maglajz. ()

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele

O.O sorry, ale som totálne nekompatibilný s Bollywoodom v akejkoľvek forme. Nádejal som sa že možno tento akčný film bude iný, výnimka (trailer bol ako tak prijateľný)........ ale nie lol, bolo to strašné xD ()

Reklama

Reklama