Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá módní bloggerka z Gaety (jižní Itálie) a kluk z Bergama (severní Itálie), začínající písničkář toho mají na první pohled společného jen málo, jenže když přeskočí jiskra, jdou všechny rozdíly stranou. Během jediné noci se rozhodnou, že se budou brát. Ani jejich otcové nemají nic společného: Diego, bohatý podnikatel ze severu, a Gaetano starosta z jihu. Jestliže mezi mladými je to láska na první pohled, mezi budoucími tchány jde o čistou nenávist. Spojuje je jen jediná věc: zabránit sňatku za každou cenu! Dokáže otcovská koalice bojem všemi dostupnými prostředky, který zasáhne celou rodinu, zabránit svatbě? (MittelCinemaFest)

(více)

Recenze (1)

angloumene 

všechny recenze uživatele

Nějak mě mělo varovat, že se režisér podivuje, jak mohl být tehle snímek vybraný na Festival italského filmu. No co si budem, je to těžká bída. Italské publikum se každopádně bavilo, takže se asi jedná o jakousi národní záležitost. ()

Související novinky

MittelCinemaFest 2019 začíná

MittelCinemaFest 2019 začíná

27.11.2019

Středoevropský festival italského filmu v Česku již po sedmé představí to nejzajímavější, co aktuálně italský filmový průmysl nabízí. Od 28. 11. do 9. 12. si MittelCinemaFest 2019 užijí i diváci v… (více)

Reklama

Reklama