Reklama

Reklama

Hitlerovy tajné tunely

(TV film)
  • USA Hitler's Secret Tunnels

Obsahy(1)

Objevitelé Mike Scott a Luke Mahoney odhalí skryté nacistické dokumenty, které odkrývají zapečetěné nacistické podzemí s neprobádanými tunely, které by mohly strážit Hitlerova poslední tajemství. (History Channel)

Recenze (3)

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Blbounsky konspirační, ničím nepodložené blábolení s "nečekanými" a "převratnými" "objevy". Pro krindapána...jak já podobný typ dokumentaristiky nesnáším! Toto je ještě horší než záplava různých jiných nudných béčkových a céčkových dokumentů o Hitlerovi a jeho době, které každodenně chrlí veškeré televize... ()

bighead odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument bez pointy, ve stylu jedna pani povídala,tomu se smál i můj 14-ti letý syn,těm blábolům.A ty náhodné nálezy,napřed tabatěrka s krystaly,pak zase pouzdro s mapou,leželo ve vlhké suti 70 let a vida-mapa jako nová,tak to jsem se zase napálil. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela zajímavej dokument, kdyby ho tvůrci v druhé půli neshodili několika detaily, které už popsal bighead. Chápu, že na převážně tupý americký diváky mohly "objevy" a "pátrání" zapůsobit možná i senzačně, kór když ani nevědí kde je Polsko a jestli Hitler byl evropskej diktátor, kolumbijskej narkobaron nebo postavička z Toma a Jerryho. Evropani na to budou ale koukat s despektem a s nakonec s pohrdavým úsměvem. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama