Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 4

(série)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2022, 6 h 52 min (Minutáž: 33–52 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Další adrenalinová řada seriálu o závodech Formule 1, ve které do kokpitu zasedne dvacítka ostřílených veteránů i úplných nováčků. (Netflix)

Recenze (31)

Alex_01 

všechny recenze uživatele

Výběr protagonistů a témat mohl být lepší. Na můj vkus jsme se až moc zabývali Mercedesem a například Aston Martin se zde neobjevil vůbec (byť je to nový tým o kterém by se dalo co říct). Zpracování jednotlivých závodů mi pak nepřišlo tak vzrušující a precizní jako v minulých sezónách. V díle, kdy Ocon dosáhl na vítězství nebyla třeba vůbec ukázána skvělá práce Alonsa proti Hamiltonovi -- byť to byl jeden z nejúžasnějších momentů sezóny. Tvůrci pořadu se pak nakonec staví na stranu Luise Hamiltona, protože střihově závěr posledního závodu působí spíše jako, že bylo vše zmanipulovánu v Luisův neprospěch. Horner se k tomu nevyjádřil (nebo jeho vyjádření nebylo použito?) takže závěr této série za sebou zanechává takovou ješitnou pachuť. Nepřítomnost Maxe Verstappena jsem téměř nepocítil. Jinak se stále jedná o velmi atraktivní reklamu na F1 podpořenou mimořádně kvalitní zvukovou stránku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak by som mal opäť od doby Miku Häkinnena začať opäť niekomu fandiť tak by to bol po dopozeraní štyroch sérii DTS rozhodol určite pre Landa Norrisa, ale ešte ľahšie by bolo vybrať si tím a jazdca ktorého by som rád nemal. Kamenná tvár Frankenstein Wolf. uplakaný Hamilton ktorému nepomohla ani celoročná podpora traťových komisárov a ich Mercedes. Ten telefonát Wolfa s vlastným dieťaťom, to bolo presne ako rozhovor Matky či Otca s deťmi v sérii Vychovaní vlkmi...úplný android bez emócií, ktoé ako tak prejaví iba vtedy keď sa z jeho uhla pohľadu ukrivdí jeho tímu. Vynikajúce spracovanie, v poslednej epizóde však chýbali však nejaké informácie o súbojoch ostatných tímov, ktoré boli načrtnuté v predchádzajúcich epizódach série. DTS určite stačí na to, aby mal človek o F1 dostatočný prehľad, aj keď s ročným odstupom. 90+% ()

Reklama

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série, další nářez. Nemám rád Hamiltona, ale to jak se chová Horner a jak jezdí to prase Verstappen mě přinutilo držet palce Wolffovi a spol. Bottas je krásnou ukázkou týmovosti. Líbil se mi Tsunoda z Alpha Tauri. Ale potřebuje vyzrát. Největší pán je ovšem Günther Steiner z Haasu. Suverénně nejzábavnější postavička. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna F1 2021: najnapínavešia a najkontroverznejšia, ktorú som za posledných 25 rokov videl. Možno aj práve preto tentokrát Drive to Survive nemal šancu pokryť komplexnosť a dejovú nabitosť sezóny. Prvé tri série boli veľmi silné, pretože efektívne zdramatizovali súboje zo stredného pola, nakoľko o tituloch bolo vždy predčasne rozhodnuté. Ale sezóna, kde idú hlavní dvaja protagonisti krk po krku od začiatku do konca, (s bodovou vyrovnanosťou!!! do posledného závodu), je sama o sebe tak dramatickou sezónou, že skoro nepotrebuje ani Netflix spracovanie. --- Každopádne som si rád pripomenul v kvalitnom zostrihu a so špičkovým zvukom "niektoré" najikonickejšie momenty sezóny - na ktoré teda zostal čas :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

přiblížení jedné z nejzajímavějších a nejkontroverznějších sezon F1 za poslední roky v opětovně fantastické sérii,která chytne a pustí až se závěrečným "smutečním" projevem Tota Wolffa.Haters gona hate,ale tohle byl opět nářez a Drive to Survive si stále drží pozici jednoho z nejlepších titulů co Netflix nabízí...90% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama