Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 3

(série)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2021, 6 h 44 min (Minutáž: 37–51 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

I ve zkrácené sezóně 2020 se Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo a další špičkoví jezdci ženou za šachovnicovou vlajkou navzdory tomu, že COVID-19 převrací svět naruby. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále super, ale v této sérii víc než v předchozích mi připomněli, proč jsem F1 přestal sledovat...to politikaření, podrazy, týmové strategie a upřednostňování jednoho jezdce před druhým i když je v danou chvíli pomalejší... Na druhou stranu příběh Grosjeana byl milý a Mclaren byl třetí v Poháru konstruktérů 👍 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už i Alfa Romeno měla svůj řádek, pravda bylo to mihnutí a to ani neříkám od Kimiho doslova snad dvě věty:)Pořád se jedná o kvalitní dokument,který si drží vysokou laťku od pilotu.Menší nuance i zde máme.Přišlo,že bylo použito více kamer,více vzpomalovaček. Nebylo tolik jezdců,ale to ani nějak nevadilo.Jen ten samotný závěr zase s Hamiltonem by si aspoň i Netflix mohl odpustit.Velká část se opakuje,ale tak to v F1 chodí.Nejvíc zde máte,že jezdec podepsal u jiného týmu a jak se všichni okolo tváří na deset způsobů. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od dôb, čo som ako štvor-ročný dostal prvú autodráhu, prvé autíčko na dialkové ovládanie, a pozeral f1 každú neďeľu s otcom, je Formula 1 súčasťou mojej DNA. Drive to Survive je pre mňa splneným snom, kde sa spája závodenie s remeslom vrcholovej hollywoodskej filmárčiny. Tretia sezóna kvalitou pokračuje na najvyššej úrovni, kde mi scenáristi opäť spracovali najintenzívnejšie príbehy sezóny 2020, v niekoľkých epizódach žmýkajúc slzy z mojich aj tak alergických slziacich očí... Majstrovské dielo za predpokladu, že F1 milujete. ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna je opět nářez. Nejlepší seriál o F1, to mi nikdo nevymluví. Od pandemie koronaviru, přes "růžový Mercedes" až po klasické tahanice o jezdce a rivalitu mezi piloty. Lehce sfouknuto za 2 dny. Zamrzí agitačka Hamiltona a kampaň Black lives matter. Unavuje to. Ale stejně plný počet, já se otrávit nenechám:) ()

koza3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě platí můj komentář k předchozí sérii, tedy že pro skalního fandu to bude mnohdy dost povrchní a zjednodušené, ale jako akviziční nástroj pro nové fanoušky to určitě funguje skvěle. Nakonec i ti matadoři si tady můžou před sezónou rekapitulovat klíčové události předchozího roku. Trošku škoda, že to smrdí cenzurou některých týmů a dávají si všichni pozor na to, co říkají. Taky tam jde cítit ta snaha o dramatizaci, ale pravda, že některé momenty byly v loňském roce opravdu kulervoucí. Pořád kvalitka a navnadilo mě to na start sezóny :-) ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama