Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele dO_od k tomuto seriálu (3)

F1: Touha po vítězství (2019) 

// "Racing is life. Anything before or after is just waiting." Steve McQueen se vlastně od závodníků Formule 1 příliš nelišil. Tahle dokumentární sonda do loňské závodnické sezóny možná není tak úderná, jak by si tenhle sport zasloužil, rozhodně ale podává poměrně realistický obraz světa formulí a toho, co se děje v pozadí. Pobaví střet šéfů Red Bullu a Renaultu, u částí s Ricciardem pak místy dokonce i dojme. Pro fanoušky F1 je to solidní předkrm před začátkem sezóny, ostatní by ale měli dohnat radši Sennu, protože ten je přece jen někde jinde. 7/10 ()

Série 3 (2021) (S03) 

// Peréz, Hamilton a Grosjean, MVPs téhle opět parádní řady. Nicméně už mám dost sledování pouhých rekapitulací uplynulé sezóny, myslím, že je načase, abych si letos zaplatil blbý Skylink a vrátil se ke sledování živých přenosů. Už mi ten testosteron jednotlivých šílenců zpoza volantů chybí. ()

Série 5 (2023) (S05) 

// Pro fanoušky Mercedesu a Ferrari to je jen oživování traumat z loňské sezóny, pro fanoušky Red Bullu zvěčněná chvilka slávy, která se doufejme už nikdy nebude opakovat, pro ostatní jako obvykle nadstandardní sportovní dokument s kupou akce, emocí i zákulisních přestřelek, které jinde neuvidíte. Slovy aktérů prostě víc Top Gun než normální dokument. A to je dobře. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama