Reklama

Reklama

Judgementall Hai Kya

  • Indie जजमेंटल है क्या (více)

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, svojské, ujeté i zároveň dostatečně psycho s myšlenkou odkazující na nejznámější starověký indický epos. Vítejte do světa, jenž je díky „tak trochu jiné“ mysli hlavní hrdinky Bobby (K. Ranaut) vskutku „výživný“ a není jí po této stránce co závidět. Právě díky tomu bylo pro mě na mnohých místech její chování i značně otravné. Zápletku a celkový nápad hodnotím určitě na výbornou, rozhodně nepatří mezi tuctové záležitosti, se kterými se setkáte x-kráte v tom samém, či jen lehce pozměněném kabátku. První část mi připadala o mnoho lepší a tajemnější než následující dění po té „jisté“ události. Cítil jsem, že vše nadějné, včetně napětí posléze odešlo a už se nevrátilo. Naopak nám byly představeny ve větší míře různé vize pronásledující už tak ztrápený vnitřní svět Bobby (degradující dosavadní způsob vyprávění) a jako by to nestačilo, tak se k pádu přidalo i pozvolné vytrácení doposud tolik efektivního napětí mezi ústřední dvojicí. Právě v těchto okamžicích se počala dostavovat pozvolná, leč směrem k náplni vyprávění přímo úměrná a sílící nuda. Samotné finále bylo sic působivé, ale opět jsem pociťoval jakési neurčito a nezájem. K. Ranaut je dozajista dobrá herečka, ale mám s ní stejný problém jako s R. Rao. Ten spočívá v tom, že si k mnohým jejich ztvárněným postavám nedokáži vytvořit hlubší vztah. Zde se mi sešli pěkně oba naráz a s totožným výsledkem - odstup, nezájem. Hudba je situována spíše jako vedlejší a doprovodná k právě viděnému a příliš mě neoslovila. Hodnocení nebylo těžkou záležitostí a není jiné volby než přisoudit klasickou trojhvězdu. Můj šálek indického čaje to úplně nebyl, ale zkusit i jiné chutě není občas na škodu. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý kúsok, trošku mi to pripomínalo Andhadhum aj keď toto je z trochu iného súdka. Zaujímavé už samotnou hlavnou predstaviteľkou Bobby s duševnou chorobou. Prečo tomu tu dali prívlastok mysteriózny film nechápem, dráma to je svojou zápletkou a komédia, no áno vtipné okamihy tam sú... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príbehy neustálej hry na mačku a myš mám obvykle rád, ale toto ma proste až tak nezaujalo. Ani neviem, ktorý z dvoch ústredných protikladov (Bobby vs. Keshav/Shravan) mi išiel viac na nervy. Samozrejme, zahrané to bolo znamenito, o tom sa nehádam. Ale tie postavy mi prišli nehorázne protivné! A celkovo mi nepasoval ten "vnútorný svet" Bobby - tie jej traumatické prízraky a kadejaké šváby na každom kroku. Možno by to bolo lepšie bez toho... Čo sa týka scenáru, tak kostra príbehu bola fakt nadpriemerná, akurát tie všetky okolnosti a postavy, to nebola moja šálka čaju. Aj preto len 2*. ()

Reklama

Reklama