Reklama

Reklama

Michael Flatley's Feet of Flames

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Michael Flatley's Feet of Flames (více)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1998, 113 min

Obsahy(1)

"Kdybych nikdy nedělal žádnou show, nezemřel bych jako šťastný muž." - Michael Flatley. 25. Červenec 1998 - Soumrak zahalil slavnou cestu králů v Londýnském Hyde Parku a noc vešla do dějin. Dvacet pět tisíc diváků se sešlo, aby shlédlo fascinující taneční představení - Feet of Flames. Více než sto umělců se tancem vepsalo do historie - pod vedením nejlepšího z nich - Michaela Flatleye. Nová hudba, taneční čísla, kostýmy a dekorace - Feet of Flames díky Michaelu Flatleyovi překonává hranice - a vás zavede na jedinečnou cestu světlem i tmou, dobrem i zlem, vášní i zoufalstvím do úžasného finále, které Vás zanechá bez dechu. (Universal)

(více)

Recenze (42)

dakarin 

všechny recenze uživatele

dokonalé, nádherné, kouzelné... nikdy předtím, ani nikdy potom se Michaelovi nepodařilo toto stejné představení takto famózně (jako v Londýně 1998 ve Wembley), natožpak podobná představení těžící z tohoto základu později.... 113 minut neskutečné nádhery ... první DVD z Londýna mi sehnal kamarád ve výprodeji na netu kolem 100 Kč :) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Lord of the Dance v novém kabátě - stejní aktéři, ale nová scéna, lepší choreografie, vylepšené kostýmy, bombastičtější efekty a i něco málo nové hudby a zcela nových tanečních čísel. Stále úžasní tanečníci předvádějí výkony, nad kterými zůstává rozum stát. Vydržet v plném tempu takovou dobu... jednoduše neuvěřitelná paráda. ()

Reklama

Asdas 

všechny recenze uživatele

Hudba v hudbe!Strhujúci tanec,step a kostými v komplexe vytvárajú nezabudnuteľnú show,ktorú treba vidieť naživo a zomrieť. Michael Flatley je v mojích očiach určite najlepším tanečníkom.....miestami som mal pocit ako keby pozbierali tie najkrajšie a najlepšie tanečnice z celého sveta.Bernadette Flynn= hotový anjel. ()

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Základ vystoupení tvoří čísla z Lord of the Dance, většina je však pozměněna (vylepšené kostýmy, mírné úpravy v hudbě) a také přibylo několik nových kreací. Největší rozdíl oproti Lord of the Dance je v tom, že Feet of Flames se nekonalo v koncertní hale, ale pod širým v londýnském Hyde Parku. Je to asi o 20 až 25 minut delší a především dokonalejší. Celkový dojem trochu kazí záběry z "lanovkové kamery" z výšky, jsou oproti ostatním záběrům neostré. To je ale vada DVD, samotné představení je prakticky dokonalé! ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Příšerný kýč - teplé a zářivé barvy, konzumní pohádková mystika jak v hudbě tak zpěvu - jenže je to dokonale profesionální řemeslo a já perfektní řemeslníky miluji! Protože pokud chcete dělat umění, musíte napřed zvládnout řemeslo, což bohužel nechápou miliony lidí a tak je umělecký prostor zaplevelen až běda. Více takového řemesla! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama