Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lia (Asmara Abigail) trpní po nehodě ztrátami paměti. Jednoho dne se probudí v neznámém domě, obklopena cizími lidmi. Ti ji vysvětlí, že se od nehody o ni starají. Jenže po pár dnech Lia začíná mít čím dál větší podezření, že věci nejsou takové, jako se na první pohled zdají. Obyvatelé domu jsou totiž členové vražedného kultu, kteří uctívají démona, kterému říkají Matka. (topr harley)

(více)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Lia sa po nehode a strate pamäti zobúdza uprostred podivného spoločenstva a najprv je rada, že jej zachránili život, čoskoro však bude oňho musieť bojovať tak či tak. Jedná sa totiž o fanatikov uctievajúcich démona "Matku", a tá si žiada ľudské obete. Rozhodne nadpriemerný a dostatočne napínavý sektársky kúsok s rituálnymi vraždami a jedným pekným démonom. Dokonca aj pointa prekvapí. Trochu ma mrzí, že sa dobré horory z tejto krajiny nedostávajú do širšieho povedomia. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem snaživý rituální horor z Indonésie, který má světlé momenty, ale víc než průměr si nezaslouží. Sekte má celkem zajímavý příběh o slečně, která se probouzí po úrazu se ztrátou paměti v izolovaném domě obklopená komunitou lidí, kteří se tváří přátelsky, ale brzy zjišťuje, že komunita uctívá démona Matku, která si žádá oběti. Démon Matky vypadá jak z Mumie a patří asi k tomu nejlepšímu, co Sekte nabídne, ta maska se povedla a celkem překvapil i závěrečný zvrat, bohužel mne mrzelo, že pokud dojde na vraždy, tak jsou mimo záběr a krví se hodně šetřilo a když horor není brutální ani děsivý, tak je ve výsledký jaký ? Ano průměrný. Natočeno koukatelně a rituální sekty jsou oblíbené téma, ale Indonésie předvedla lepší kusy. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

Reklama

Reklama