Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Recenze uživatele Spiker01 k tomuto seriálu (3)

BONDING (2019) 

Začíná to nenápadně, ovšem po několika dílech se Bonding rozjede do sympatické dramatické linky, kterou bych od seriálu podobného ražení nečekal. Samozřejmě, že si tuto minisérii většina lidí pustí kvůli zvrhlostem, jež tvůrci naznačili v traileru. A taky se nějakého toho strkání prstu do zadku dočkáme, ovšem popravdě má ale novinka Rightora Doylea atmosférou blíže k End of the F*cking world nebo Sex Education, dokonce bych i věřil, že se příběh odehrává v Londýně - na výpravu se tu ovšem příliš nehraje, tak budu věřit škarohlídům, jež purytánskou Ameriku obviňují ze svázanosti (haha) i ve snímku (krásná hodina padesát) tohoto ražení. I já se musím shodovat s většinovým názorem, že druhá řada citelně zaostává za tou výbornou první a pro mě osobně to dost zachraňovaly poslední dva díly, které se nejvíc blížily atmosféře, díky které jsem si tak užil před dvěma lety tuto nenápadnou novinku. Velká škoda a docela se bojím třetí řady, o které jsem doufal, že nebude, nicméně silný cliffhanger (dá se však chápat jako otevřené zakončení) dává tušit, že pokud byl Netflix s čísly spokojen, tak to ještě jednou zkusí...70% PS : Brendan Scannell s pokrývkou hlavy mi strašně připomíná Tophera Grace. PPS : Zoe Levin je prostě bohyně! ()

Série 1 (2019) (S01) 

Začíná to nenápadně, ovšem po několika dílech se Bonding rozjede do sympatické dramatické linky, kterou bych od seriálu podobného ražení nečekal. Samozřejmě, že si tuto minisérii většina lidí pustí kvůli zvrhlostem, jež tvůrci naznačili v traileru. A taky se nějakého toho strkání prstu do zadku dočkáme, ovšem popravdě má ale novinka Rightora Doylea atmosférou blíže k End of the F*cking world nebo Sex Education, dokonce bych i věřil, že se příběh odehrává v Londýně - na výpravu se tu ovšem příliš nehraje, tak budu věřit škarohlídům, jež purytánskou Ameriku obviňují ze svázanosti (haha) i ve snímku (krásná hodina padesát) tohoto ražení. PS : Brendan Scannell s pokrývkou hlavy mi strašně připomíná Tophera Grace. PPS : Zoe Levin je prostě bohyně! ()

Série 2 (2021) (S02) 

I já se musím shodovat s většinovým názorem, že druhá řada citelně zaostává za tou výbornou první a pro mě osobně to dost zachraňovaly poslední dva díly, které se nejvíc blížily atmosféře, díky které jsem si tak užil před dvěma lety tuto nenápadnou novinku. Velká škoda a docela se bojím třetí řady, o které jsem doufal, že nebude, nicméně silný cliffhanger (dá se však chápat jako otevřené zakončení) dává tušit, že pokud byl Netflix s čísly spokojen, tak to ještě jednou zkusí...60% ()

Reklama

Reklama