Reklama

Reklama

Nekonečná osmička

(studentský film)

Obsahy(1)

Krátkometrážní film Nekonečná osmička zobrazuje události let 1918, 1938, 1968, 1988 a 2018 formou krátkých scén točících se kolem jedné rodiny. Film je debutovým studentským projektem Miroslava Šálka, který vznikl v roce 2019 za podpory Masarykovy univerzity v rámci předmětu PV113 Produkce audiovizuálního díla. (MiroCup)

Recenze (4)

Allica 

všechny recenze uživatele

Mít kostým a psací stroj k natočení dobového filmu zkrátka nestačí. Možná, kdyby celý film byl černobílý, ztratilo by se spousta nedostatků především v architektuře. ()

Reklama

Comida 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavé zpracování, nicméně z celého kraťasu číší naprostý amatérismus za což z velké části můžou nezkušení neherci. Nechci extrémně kritizovat poněvadž sám natočit něco s přáteli za minimální náklady, a ještě aby to vypadalo jako z Hollywoodu, je až moc velký nárok. Zde se hlavně cení ta snaha a pěkný nápad, bohužel na celé téma je extrémně málo času. Podle mne je nejlepší konečná one shot scéna. Tak uvidíme v roce 2028. 5/10. ()

Han_Quintet 

všechny recenze uživatele

i jako celovečerňák by to bylo trapný několik generací se nedá odříkat v jednom filmu. Anglické titulky naprosto zbytečné, cizinci vůbec nebudou tušit, která bije. I jako desetiminutové dílko velmi slabé, připomínající powerpoint prezentaci. Když už vím, že mám dělat 10 minutový snímek, přizpůsobím tomu téma, naprosto nezvládnuté. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama