foto

Kamila Valůšková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nekonečná osmička (studentský film)
2012 Posel
Ve stínu
Čtyři slunce
2009 Protektor
2007 Vánoční příběh (TV film)
1998 Postel

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Michalova smrt (E05)
Modrý kód (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (S04E61)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Šťastnou cestu (S03E64)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (S01E04)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Odplata (S01E04)
V žádném případě! (S01E02)

Divadelní záznam

2016 Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
2011 Česká měna (divadelní záznam)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)