Reklama

Reklama

Mickey's Parrot

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1938, 8 min

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Jeden deštivý večer se k Mickeymu domu v kleci dokutálí upovídaný papoušek. Nic netušící Mickey a Pluto si myslí, že mají ve sklepě uprchlého zloděje a vraha, o kterém mluvili v rádiu. Mickey se proto rozhodne vzít zbraň a najít ho, mezitím Pluto svádí oční souboj s akvarijní rybkou. Po velké přestřelce se nakonec ukáže, že to byl jen papoušek. Český název Mickeyho papoušek. (melloun)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

101. diel zo série Mickey Mouse. Diely s Mickeym a Plutom považujem za lepšie ako tie s Donaldom a Goofym. Tento nie je výnimkou. Mickey tentoraz ako zbabelec, Pluto zasa odvážny, i keď iba proti rybe a papagájovi. A práve nevítaný hosť v podobe papagája sa stane klbkom rôznych nedorozumení a vtipným momentov. 70% ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tahle groteska na mě jako na malou působila docela zvláštně a řekla bych i depresivně. Možná to byl úmysl nicméně kvůli tomu nepatří u mě mezi ty dobré. ()

Reklama

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Zábavný animák o papouškovi, který vletěl do domu zrovna za velké bouřky. Mickey si myslí, že je to zloděj a tak vezme brokovnici a jdou ho hledat. Nakonec se rozdělí a vyděšení zničí celou kuchyň. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama