Reklama

Reklama

Psí přehlídka

  • Česko Výstava společenských psů (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1939, 8 min

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Mickey jde s Plutem na psí přehlídku a chce vyhrát hlavní cenu. Tradiční procedury před soutěží, jako je zkouška zdravého chrupu či měření a vážení, se Plutovi znelíbí a ztropí skandál. Do toho všeho ještě vypukne požár. (zdeny99)

Recenze (6)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Ta fenečka je nádherná! Skoro jako Ladynka z Lady&Tramp story! Ale jinak mě tenhle díl zas tak nenadchl a byl spíš průměrný. 56% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že se na vysokoškolském semináři dočkám promítání půvabné grotesky, která mě vrátí do dětských časů. Plutovo flirtování s roztomilou fenečkou (určitě inspirace pro budoucí Lady) neztratilo kouzlo ani po desítkách let. ()

Reklama

majo25

všechny recenze uživatele

103. diel zo série Mickey Mouse - Mickey sa vypraví s Plutom na psiu prehliadku, v ktorej spočiatku Pluto nemá veľké predpoklady na víťazstvo. Všetko sa zmení, keď sa ocitne s pozíciinemotorného hrdinu. Je to posledný Mickey bez očných bielkov. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neabsolvoval žádnou přehlídku vyfintěných psích šampionů, ale pokud by se tak stalo, tak bych si rozhodně vedl pouličního vometáka typu Pluta, protože sranda musí být. Mickey to vidí podobně, ale já bych Pluta rozhodně neoprašoval, neleštil a nevoněl, protože tento psí "gentleman" stejně radši všechno očuchá, očůrá, olíže a pokouše. Mne tedy Pluto celkem pobavil tím, kterak nádherně nechápal princip soutěže a jako zamilovaný hrdina na kolečkových bruslích taky měl své kouzlo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama