Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luiza konečně narazila na zlatou žílu. Obrazně i doslova. Nejprve měla jen podobu kšeftaře s nelegálními slitky, později na vlastní oči spatřila jejich zdroj, když ji přivedl přímo na místo, kde zeje do země obrovská díra. A je to jako všude – zatímco zde jsou jen ožebračovaní nevolníci, obrovské bohatství odtéká k neznámému majiteli. Luize se podařilo tajně nastoupit na loď, jíž se drahý kov odváží a jen o chvíli později byla svědkem jejího přepadení. Během loupeže dokázala z úkrytu natočit rozhovor, při němž ozbrojenci zmínili jméno majitele zlata, kterého okradli.
Aruana konečně mezi místními obyvateli díky úspěchu se soudním rozhodnutím o zachování rezervace získává důvěru místních. Zdá se, že je vše na dobré cestě, aby zjistili identitu informátora zavražděného novináře – mají jeho telefonní číslo. Jenže záhy vychází najevo, že to je zapsané na dceru Migela Kiriakose a ta je přeci mrtvá, zemřela na agresivní formu rakoviny! Karen ale, zdá se, měla na konci svého života tajný románek. Mohl by toto být novinářův zdroj?
Clara se na vlastní pěst pustila do boje s obchodem s nezletilými dívkami a nejen, že málem ohrozila vyšetřování Aruany, ale ke své hrůze zjistila, že o její pomoc ani samy oběti toho špinavého byznysu nestojí. A milostný trojúhelník Veroniky, Natalie a Amira už přestal být tajemstvím! (chamonix)

(více)

Reklama

Reklama