Reklama

Reklama

No One Saw a Thing

(seriál)
USA, 2019, 4 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokument skúma doposiaľ nevyriešenú vraždu z roku 1981 v Skidmore, Missouri, kde v danom období žilo okolo 60 ľudí. Napriek minimálnemu počtu obyvateľov "nikto nič nevidel", pričom postoj všetkých týchto ľudí sa pravidelne pri ďalších zločinoch, ktoré sa v Skidmore v nepravidelných intervaloch objavujú, opakuje. Jedna zo zásadných otázok teda je: PREČO? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (4)

Macpac 

všechny recenze uživatele

SPOILER ...Námět se neopakuje pořád dokola, možná jen zkraje. Je vidět, že gazogazo neviděl seriál celý, jinak by zjistil, že těch vražd se v té malé díře s necelými 300 obyvateli, stalo víc. Za mně vcelku zajímavý seriál, i když o té poslední vraždě jsem měla povědomí a něco o ní už dříve četla, aniž bych tušila, že se stala právě v Skidmore. Docela masakr na to, jak malým počtem obyvatel se to hnízdo pyšní. Během pěti let 3 vraždy(a to nepočítám tu úplně první), je docela síla. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

FUENTEOVEJUNA po americku.Zajímavý případ, o kterém jsem nikdy neslyšel. Ona je to taková lokální událost v buranově, která trochu přerostla, ale zas ne tak, aby byla klíčovou události čehokoliv. O to lépe, že o ní vznikl seriál. Ale. Už při prvním dílu je ale jasné, že materiálu ve skutečnosti není na seriál. Po třech dílech vypnuto s tím, že námět je fajn, ale opakuje se napříč epizodami stále dokola. Doporučuji alespoň pilot, a pak podle chuti. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, no ako uvádza užívateľ "gazogazo", nie je tu materiálu na 6 epizód, pričom tieto úmyselne rozťahané "True Crime Doc" sú doslova na "vraždu". Chápem podstatu, námet i pointu, no mať to tri epizódy, je to ďaleko svižnejšie a hádam aj pútavejšie. Škoda. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama