Reklama

Reklama

Gutalax - Shitbusters

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2019, 5 min

Hudba:

Gutalax

Hrají:

Gutalax

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vždy je len dobre, keď si hudobná skupina dokáže vytvoriť originálny image, niečím sa špecifikovať, odlíšiť a vyčnievať z davu. To všetko sa hodne darí českej grind core formácii Gutalax. Veď kto by sa nepozastavil pri songoch s názvami ako napríklad "Šoustání prdele za slunné neděle", "Kocourek Mourek podráždil si šourek", "Vylízání hnědky stokilový štětky", "Šťourání v kaďáku heverem z týraku", "Vytáhli mi z čokooka metrovýho streptokoka" či "Na chléb místo medu mažu si hnis z vředu". Aj keď celý ten ich štýl je doslova o hovne, dokázali ma zaujať a aj pobaviť. Zasmial som sa i pri nechutnom shit zombie videoklipe ku ich piesni "Shitbusters". *** ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je mega sračka. Kdybych to napsal u čehokoliv jinýho tak je jasný co si o tom myslím. V tomhle případě je to pro tuhle gore grindovou kapelu pocta. Gutalax už nějakej ten rok poslouchám a ke skvělé muzice a řekněme amatérskýmu videoklipu Asshole Ghost Wishmaster vysrali Gutalax tenhle geniální klip. Hovnu zdar. ()

Anopheles89 

všechny recenze uživatele

Možná bych hodnotil o něco níž, kdybych klip poprvé neviděl na obřím plátně v kotli na BA 2019. Atmosféra a okolnosti při projekci málem zapříčinili ucvrknutí si smíchy do textilu. Společně s toikou plující nad davem metlošů omotanejch toaleťákem a mávajících štetkama to byl vynikající a hluboký kulturní zážitek! ()

Reklama

Reklama