Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Bohužel sračka Kabinet doktora Honzáka, pořízená za naše peníze, stále běží. Zlatej Ovčáček.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

LOOOL

Zklamu tě, ale komunista nejsem. Každopádně je hezký,m jak vy obránci tý správný demogracie hned každýho urážíte. JInak nevím, co ví idiot jako seš ty o mým tátovi, ale to, že je Newsroom bonzáckej a samozvanej pořad, kterej kádruje druhý, aniž by se ho o to někdo prosil, je fakt. Obzvlášť vtipný je, že chyby ČT Newsroom vynechává. Už se těším, až tam budou rozebírat, jak Jiří Hynek ve vysílání několikrát označil babiše za bývalého premiéra.

LOOOL

LOOOL (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Nevím proč vy komunisti pořád označujete oponenty téhle žumpy co tu vládne za levičáky a liberály. Když celá vláda je levicová a liberální. Například ANO se dobrovolně dalo do levicové, liberální a promigantské frakce evropského parlamentu, ve které je třeba Macron. A pan prezident čeká až se číňan nebo rus předkloní aby mu mohl vlézt do prdele... A rozhodně nepovažuji Čínu ani Rusko za pravicovou nebo demokratickou zemi. Takže svazák jsi ty a tvůj fotr, tobě se to líbí, tak proč tak označuješ oponenty téhle vládní žumpy?

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

LOOOL

LOOOL (hodnocení, recenze)

 Hmmm 4% pro čtyřprocentního ovčáčka, jak trefné.. :D Každé stádo ovcí potřebuje svého ovčáčka (pozor migrant!) béééééé...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Uživatel LOOOL smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Plavii

Plavii (hodnocení, recenze)

Pokuřování mastné Aleny, trapné narážky na novináře v kombinaci s odporným samolibým hlasem pana moderárora, jehož plytké myšlenky přerušují reklamy aniž by dokončil větu, mi nedává jinou volbu, než tomuto nadějnému pořadu dát odpad

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnocení, recenze)

No, prý zábavná Talk-show... Vím jen jedno jistě, show to určitě bude. A to volím Zemáka, ale tohodle pinďu nesnesu stejně  jako Mináře.

Reklama

Reklama