VOD (1)
V tomto dokumentu se Alex spoléhá na to, že mu jeho dvojče Marcus poví o minulosti, o kterou kvůli ztrátě paměti přišel. Jenže Marcus skrývá temné rodinné tajemství. (Netflix)
Videa (1)
Podobnej twist jsem čekal. Všichni lžou s kdo ne, lže si do kapsy. 3* a.k.a 58% ()
Velmi citlivé téma, jemně a procítěně natočeno, je zde vidět velké pouto mezi sourozenci, příkladný a ohleduplný vztah, které spojuje temná minulost a vi o ni díky nehodě a ztrátě paměti jen jeden z bratrů až do dospělosti, než zrůdnost, kterou dělala jejich matka vyplave na povrch a jeden z bratrů vše později před zraky diváků do detailu řekne. Krásný dokument ! ()
Asi najväčší kontrast, čo som kedy videl v rámci 4-člennej domácnosti. Zvláštne ako vám jeden človek dokáže pokaziť celý život a druhý naopak, vám vytvorí život úplne nový, len aby vás nezranil. ()
Skoro hodina a pol absolútneho výplachu mozgu, nekonečné rozprávanie zakončené zneužívaním matkou???? WTF??? Takýchto, lepšie povedané - omnoho horších prípadov je milión, prečo tomuto venovali toľko času??? Maximálne to mohlo trvať 15 minút... 0,1% ()
Je to tragická, ale podmanivá podívaná. Je to smutné, pochmurné, hrůzu nahánějící a bezútěšné. Film je koncipován jako napínavé tajemství. Sem tam klení. Představte si, že se vzbudíte a nevíte kdo jste, kam míříte, nebo nepoznáváte tváře před vámi. Co když přijdete na věci o kterých vám říkali že je to lež? ()
Photo © Netflix