Reklama

Reklama

Renovátoři rezavého šrotu

(seriál)
  • Česko Mechanici z Rust Valley (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na úpatí Skalistých hor se nachází jedinečná komunita automobilových fanoušků, známá také jako Rezavé údolí. Nemůžete ji přehlédnout, protože kam až oko dohlédne, jsou hektary a hektary vrakovišť starých a opuštěných aut. Renovačních dílen je tu spousta... a stejně tak i jejich pestrých a charismatických obyvatel, kteří využívají své působivé dovednosti a zkušenosti k restaurování, výměně a prodeji klasických automobilů, kdy z hromádky šrotu dovedou vytvořit sběratelské poklady. (Viasat)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Při prvním pohledu na upoutávku jsem si řekl: "Dee Snider nasadil dredy a opravuje auta? Kašlu na to." Pak jsem ale shlédl pár dílů a musím říci, že ač jsem viděl mnoho seriálu o úpravách, přestavbách a stavbách aut, tenhle je na úplné špičce. Takže jsem tohle dílko shlédl celé a těmhle chlapům tu práci, emoce a trable věřím. Michael Hall má sice problém s nezadržitelným nutkáním kupovat staré vraky, ale sledovat cvrkot v jeho dílně a život v jeho okolí je zábava. Takže zatím tři řady a těším se na další. ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Je to dobrá oddechovka, něco jako býval Pimp My Ride - kde středem pozornosti nejsou auta (to je jen zástěrka), nýbrž Mike, Avery a jejich kamarádi. Jsou to sympaťáci jak hrom, ale možná jen herci, protože kolem těch aut skoro celou epizodu jen chodí a nakonec z garáže vyjede perfektně zrestaurovanej veterán. Pro tenhle seriál jsou charakteristický záběry jásání, když konečně naskočí motor - jsou v každý epizodě a taky poukazují na neprofesionalitu. Bohužel je to natočený jako pro idioty → každou informaci zopakovat a zdramatizovat. Cílová skupina - americký důchodce. Ten skutečně ocení podtext - že auto symbolizuje člověka. I když bylo vyrobeno před desítkami let, je zrezlý a v dnešním světě zdánlivě nestojí za nic, stačí trochu přeleštit a jeho hodnota vzroste několikanásobně. ()

Reklama

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Mestečko v Britskej Kolumbií, kde je folklórom dvor obrastený burinou zaprataný kdejakými kokotinami, medzi ktorými hrdzavejú staré americké klasiky. Zanedbaní vidlácki mechanici smrdia už z obrazovky, napriek ich "svojskosti", je to sympatická banda so šikovnými rukami s nadšením pre vec, aj keď vyzerajú, že každý chová pod predkožkou mäsiarky, vaňu poznajú len z obrázkov a ich partnerky od nich dostanú na výročie namiesto kytice syfilis a karfiol na pysky. Mám rád tieto ušmudlané sedlácke odyseje, kde nakoniec ide len o výsledok a nie o to, kto je ako hustý, "kúl", "in" a podobné píčoviny. Dobre sa to pozerá, je to nenútené a primitívne zábavné. V dobe, kde už aj obyčajný holič je "bárber", umývač auta "detailer" je to milé osvieženie. Chvalabohu do toho Netflix nenavrúboval žiadnu trans-bi-buzerant-farebnú linku, čo znamená, že tým sráčom budem naďalej odvádzať výpalné... ()

Vojta.H.6189 

všechny recenze uživatele

Obyčejná TV show. Avery a jeho tupej smích v každé příležitosti mně vadí, neschopnost a vidláctví též. Mike a jeho vsuvky o tom jak krachují a nemají peníze 5x v každém díle je těžce otravné. Jeho syn, co tam chodí v kšiltovce, svetru a tričku a nikdy není špinavý mně vadí. Celé je to jen a pouze obyčejná tupá show, divák se nedozví o renovaci aut téměř nic. Místo toho je téměř v každém díle nějaká fejková jakože překážka, která je 5 minut před koncem vyřešena, často totálně tupé banality, jen pro show a napětí. ()

mistr97 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech jsem Mechanikům z Rust Valley přišel na chuť a pak už jsem se nemohl dočkat, až si pustím další. Auta jsou samozřejmě důležitou součástí seriálu, ale není to jen o nich. Bavil mě také styl humoru, především Avery mě dokázal několikrát hodně pobavit. Neustálé omílání toho, že Mike nemá peníze, bylo někdy už trochu otravné, více mi ale vadilo, že se postupně více začali zaměřovat na renovaci aut lidem s těžkými osudy. Ano, je to smutné, ale potřeba ukazovat divákům tyto osudy kvůli upoutání pozornosti mě štve. Kdybych je chtěl vidět, pustím si třeba Jak se staví sen a ne show o renovaci aut. Naštěstí tahle maličkost jednotlivé díly tolik neovlivnila, takže pořad ve mně zanechal celkově velmi dobrý dojem. 80 % ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Po 4 sériích byl Mike Hall donucen prodat většinu aut ze svého „seznamu snů“, které přes 40 let sbíral. Důvodem byla velka finanční zátěž provozu firmy zaměřené na renovaci vozidel a několik za sebou jdoucích špatně zvolených finančních rozhodnutí, které jsme mohli v seriálu sledovat. Z 500 aut si jich nechal něco kolem 60. (UncleMorty)
  • Rust Bros Restorations je skutečná firma a můžeme je najít na těchto stránkách: www.rustbrosrestos.com, které můžou dát divákům malý náhled do budoucna o tom, co se může v dalších sériích objevit za vozidla. (UncleMorty)

Reklama

Reklama