Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) odpad!

Stejně tupé jako vždycky, polovina filmu působí jak točená před green screenem..

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

3h nekonečná extrémně předvídatelná podívaná s tupým příběhem o vyobrazení lidského druhu jako tupých NPC, co mají v povaze jen ničit a vraždit. Mimochodem nebyl to ani grafický benchmark, často to vypadalo spíše jako videoherní demo. 5/10 maximálně.

plakát

Barbar (2022) odpad!

Zdegradovaná paní domací, co projde zdí, přežije skok z deseti metrů a rozerve lebku holýma rukama, neuvěřitelné, co dokáže ve sklepě vyřašit.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Jákla mám rád, viděl jsem spoustu jeho rozhovorů, dokážu si představit kolik práce za tímhle vším je. Na české poměry naprosto unikátní technické zpracování, že tam pár věcí historicky nesedí, v jakém filmu jo? Navíc hned na začátku je divák obeznámen, že je film pouhou inspiraci. Nemám s tím problém. Za daných podmínek a rozpočtu těžko šlo udělat víc.  Za mě 80%. Mám chuť tohle podpořit znova. ten konec pro mě byla taková pomyslná ochutnávka toho, co by mohlo přijít, kdyby měl film lepší recenze, lepší příležitost, lepší rozpočet.

plakát

Titanic (1997) 

Tohle už nikdy nic nepřekoná.

plakát

Pravda z díry (2021) odpad!

Pravdou je, že tenhle film je od A do Z naprostá 3,14čovina.  Řemeslně naprosto tragicky zpracované, nic nedavající smysl.  Celé to působí fyzicky blivno a bolest hlavy.

plakát

Zase Vánoce (2020) odpad!

Prosím ne, ne, ne a prostě ne!

plakát

Fauda (2015) (seriál) 

Serial je super, ale proboha, když si to hraje na nějakou rádoby realitu a každá akční scéna je založena na průnik a střelba z auta, které klasicky klisovite nejde prostřelit...