Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V jedné lucemburské vesnici, kde každý skrývá nějaké tajemství, vyšetřuje drsný inspektor Luc Capitani podezřelou vraždu patnáctileté holky. (Netflix)

Recenze uživatele Untentrauer k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2019) (S01) 

Kratičká minisérie, která plyne tak rychle, že si člověk není schopný ani utřídit myšlenky. Co je na tom pro mě nejhorší je fakt, že i přes tak krátkou minutáž mi některé díly přijdou zbytečné. Jsem bohužel ovlivněný snímky, které jsem viděl před tím a byl bych omezenec, abych neviděl tu zjevnou podobnost s La Forêt! A bohužel ve srovnání s tím je pak tato série velmi mizerná! Otázkou tedy je, co bych tvdril, kdybych před tím Hvozd neviděl...Nejspíš ale nic lepšího, protože hlavní nesympatický hrdina, jehož arogance nejde ruku v ruce s jeho slabinama mi prostě vadí. Příběh mi pak přijde účelně komplikovaný čímž si autoři sami zavařili a místama se v něm plácají, jako ryby na suchu. Nicméně druhá série mi přijde mnohem lepší, tedy aspoň první 3 díly. ()

Season 2 (2022) (S02) 

Bývalý zkrachovalý policista a mukl, který spadl až na samotné dno. Jeho společníky mu jsou jen flaška a olivová parka. Aby se uživil, bere úkol, jako dělaný pro soukromé očko, kdy si ho jedna kurvička najme, aby vystopoval její kamarádku. Hlavní hrdina se čím dál víc zaplétá v podsvětí a dokonce bere další závaznou práci pro bordelmamá, vše spěje k válce gangů...To je začátek! Opravdu se mi to líbilo....ze začátku. Perfektně nastartovaný seriál, který - myslel sem, že se poučil z první série - Začne po nějaké době upadat způsobem dělaným pro potřeby scénáristů. Hlavní hrdina se dokonce v jednom dílu chová, jako nesvéprávný idiot a to jen proto, aby mohl nastat zvrat v příběhu. Zbytečné berličky a zamotávání, spousta nelogičností a natahování - To je to, co tento seriál naprosto shodilo. Tvůrci by udělali lépe, kdyby to razantně prostříhali a udělali z toho celovečerák! ()

Reklama

Reklama