Reklama

Reklama

L'Acrobate

  • angličtina The Acrobat
Trailer

Obsahy(1)

Christophe (Sébastien Ricard) a Micha (Yury Paulau), dva muži, kteří se náhodně setkají při prohlídce nedokončeného bytu v Montrealu. Jeden je ruský profesionální akrobat, jehož budoucnost ohrožuje zlomená noha. Druhý je pečlivě upravený a konzervativní nemluva. Mezi dvěma cizinci se rozpoutá vášnivý milostný vztah plný násilné přitažlivosti a nepochopitelné závislosti. Který z nich dominuje? A kdo manipuluje? Láska je bolestivá a lidské vztahy jsou složité. (Gaytitulky.info)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* mám tu čest napsat první komentář k tomuto filmu, ale bohužel nebude nikterak povzbudivý pro jeho autory. Nejde úplně o špatný film, protože vizuální stránka i herecké obsazení je slušné, ale bohužel však padá na příběhu a střihu. Nevím, co tím filmem chtěl režisér říct a spíš si myslím že chtěl popustit uzdu své fantazií, zejména erotické. Ano, ve filmu se objeví několik gay explicitních scén, které rozhodně nezaujaté diváky popudí. Možná však více diváka bude trápit spoustu zdlouhavých záběrů a scén, které nudí a zbytečně protahují film. Nakonec jsem to vydržel do konce, protože jsem byl zvědavý na závěr, ale prozradím že to bylo zbytečné. Jedna hvězdička je tedy ode mne maximum. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 2 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

mischa 

všechny recenze uživatele

Jeden komentář s 1* už je a já přidám komentář s 5. Film mne zaujal právě těmi dlouhými záběry na jeřáby, staveniště, na to, jak se staví v kanadské zimě věžáky. Ano, sexuální scény jsou velmi otevřené, ale zdá se mi, že právě ony tento film okořenily ne sladkou paprikou ale chilli papričkou. Oheň z těch scén přímo sálá.... Oba herci výborní. ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Snímek mě naprosto dostal, uhranul ... U takového hodnocení obvykle už píšu "určitě doporučuji". Tady ne. A je mi jedno, že jiní jej odsoudí. Je to můj dojem, můj prožitek, moje vnímání "něčeho", co tím chtěl režisér a tvůrce v jednom sdělit. Dýchl na mě montrealský chlad, který se promítl i do nově stavěných výškových budov s luxusními byty, nepoměr a naprostá odlišnost obou hlavních postav bezvadně zahraných (a obdivuji odvahu obou herců). Osudy těchto dvou bytostí se na chvíli protnuly ... Klidného Kanaďana Christophe bojujícího uvnitř sebe sama s myšlenkami na umírající matku a Rusa Mishu, akrobata s poraněnou nohou, jehož postava mě nejvíce zaujala. Do plné desítky mi chyběl už jen chloupek. Není to ale kvůli minidrobnosti, která tvůrcům zřejmě unikla u milostných scén při střídání originálních herců a záběrů na pornostroje, určitě mnozí z vás na ni také přijdete ... 9999 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama