Reklama

Reklama

Když žraloci potkají krokodýly

(TV film)
  • Jihoafrická republika When Shark Meets Croc
Jihoafrická republika, 2013, 52 min

Obsahy(1)

Co se stane, když se žralok bělavý, nejagresivnější ze všech predátorů v moři, odváží daleko do sladkých říčních vod? Narazí na jiného podobně agresivního predátora, krokodýla nilského... Nejagresivnější ze všech oceánských dravců, žralok bělavý, je v Jižní Africe přezdívaný Zambezi. Proslul tím, že opouští bezpečí modrých mořských hloubek a vyráží daleko proti proudu kalných řek, aby si mezi jejich břehy našel kořist. Jenže právě v těchto vodách číhá nejvražednější zabiják Afriky – krokodýl nilský! Existuje velké množství zpráv o jejich vzájemných střetech. Mořští badatelé Ryan Johnson a Tess Hempson se rozhodli zjistit, co je na tom pravdy. A tak se vydali na expedici, aby odhalili, který z těchto silných predátorů má navrch a co se stane – Když žraloci potkají krokodýly. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

zekon 

všechny recenze uživatele

Taková mizerná Svatební cesta do Jiljí ne? Z názvu filmu je v dokumentu prd. Chápu že jde o těžko točitelné téma, možná se to jen nepovedlo. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Dokument skoro jako od Lelka. Jedna hvězdička za námět, ale zpracování nestojí za nic. V podstatě to není dokument, je to deníček páru, který se vydal na svou životní výpravu s gumovým krokodýlem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama