Reklama

Reklama

Vzpomínky teenegera

(festivalový název)
  • Argentina Yo, adolescente (více)

Obsahy(1)

Zebovi je šestnáct a žije v argentinském Buenos Aires. Jeho sexuální život je v úplných počátcích a mezitím, co neúspěšně hledá holku, se kterou by mohl chodit, stále dokola myslí na svého nejlepšího kamaráda, který spáchal sebevraždu. Zebova sexualita není pevně ukotvená a sám vlastně zatím neví, které pohlaví preferuje. Možná se zamiloval do svého kamaráda, ale  neumí ještě své city k němu popsat. Vzpomínky teenagera je film, který otevírá důležité otázky dneška a disponuje svižným tempem, které je pro Argentinu tak příznačné. (JuniorFest)

(více)

Recenze (2)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Na zadek se z toho člověk neposadí, ale uběhne to příjemně a otevírá to důležitý témata nejen v oblasti queer cinema. Takový to mrkání na diváka nevyhovuje každýmu, stejně jako zmatečná timeline a možná trochu rozpadající se scénář. Zato soundtrack a herecký výkony to drží.  Platí, že Latinská Amerika a zvlášť Argentina umí lépe. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou mě to neoslovilo tak, jak jsem očekával, Zabo mě svým chováním neokouzlil, ale hledání dospělce, rok 2005, a vše okolo nakonec, i když se záměrem konce filmu moc nadšen nejsem, mě to hodně zaujalo ... 8777 ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama