Reklama

Reklama

Vzpomínky teenegera

(festivalový název)
  • Argentina Yo, adolescente (více)

Obsahy(1)

Zebovi je šestnáct a žije v argentinském Buenos Aires. Jeho sexuální život je v úplných počátcích a mezitím, co neúspěšně hledá holku, se kterou by mohl chodit, stále dokola myslí na svého nejlepšího kamaráda, který spáchal sebevraždu. Zebova sexualita není pevně ukotvená a sám vlastně zatím neví, které pohlaví preferuje. Možná se zamiloval do svého kamaráda, ale  neumí ještě své city k němu popsat. Vzpomínky teenagera je film, který otevírá důležité otázky dneška a disponuje svižným tempem, které je pro Argentinu tak příznačné. (JuniorFest)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou mě to neoslovilo tak, jak jsem očekával, Zabo mě svým chováním neokouzlil, ale hledání dospělce, rok 2005, a vše okolo nakonec, i když se záměrem konce filmu moc nadšen nejsem, mě to hodně zaujalo ... 8777 ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Na zadek se z toho člověk neposadí, ale uběhne to příjemně a otevírá to důležitý témata nejen v oblasti queer cinema. Takový to mrkání na diváka nevyhovuje každýmu, stejně jako zmatečná timeline a možná trochu rozpadající se scénář. Zato soundtrack a herecký výkony to drží.  Platí, že Latinská Amerika a zvlášť Argentina umí lépe. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama