Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaná akční rubačka, která mohla/měla být nástupcem Raidu, je nakonec jen lepší průměr, který sice neurazí, ale bylo zde dost věcí, které mi vadily. Malajsie není Indonésie, Thajsko a už vůbec ne Jížní Korea a ty filmařské rozdíly tam jdou hodně znát. Herecky je film docela dost špatný a občas z ničeho nic začnou mluvit anglicky, což jsem nepochopil a herecký výkon to akorát zhoršilo. Záporák je nezajímavý ( starý dědek) a po příběhové stránce to taky příliš nezaujme, ovšem to jsou všechno věci, které dokáži v akčním filmu přehlédnout, ale i k samotné akci mám výtky. Kdo nemá moc nakoukáno, tak se mu akce bude líbit, kdo je náročnější jako já, tak bude mít problém. Vadily mi dvě věci. Za prvé ten film je absolutně bez krve a vadí mi to především proto, že tam všichni používají nože, mačety a katany, ale nikdo nikoho neřízne, neprobodne, nezabije, což mi přišlo divný a samotné souboje jsou sice s minimálním střihem a občas vytasí pěkný chvat či scénu, ale ve většině případech jsem jim ten boj nevěřil. Údery hodně často nezapadají a působí to hodně strojeně a nacvičeně, hlavní hrdina se vlastně ani moc nehýbe ( jakoby tušil kam příjde úder) a spíš to na mě působilo jakoby 2 lidé trénovali než bojovali, což já osobně nemusím, ale někomu to možná příjde v pořádku. Trošku se to zlepšilo v závěru, kde se objeví hvězda Raidovek i Johna Wicka Ruhian a finální fight byl sice nejlepší scénou filmu, ale v jakémkoli jiném Asijském filmu by to byla průměrná scéna. Malajsie je snaživá, ale chybí ji rozpočet i herci, aby mohla konkurovat mistrům. Příběh**, Akce***, Humor>Ne, Násilí>Ne, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí**. 5/10. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Woody Allen, velký fanoušek filmů bří Marxů, vyprávěl,  že si jednou zkusil jejich grotesky sestříhat do jednoho souvislého pásma gagů a už mu to pak nepřišlo tolik vtipný... tenhle film má přesně opačný problém: kdyby se vypustily všechny scény kromě těch bojových,  byl by mnohem lepší. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Pěkný kung-fu. Jinak nvm, jesli si rákosníci vubec uvědomili, že se mezi ně asimilovali Arabové, protože to na plátně přijímají s klidem jako registrované partnerství třetích pohlaví u nás. Tak aspon, že se tam nikdo nepelešil se psem - geny by jim to nedovolily. This one is sharp... ()

Reklama

Reklama