Reklama

Reklama

Cheerleading

(seriál)
  • USA Cheer
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, (2020–2022), 13 h 58 min (Minutáž: 41–66 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Obsahy(1)

Napínavý dokumentární seriál o vzestupech a pádech roztleskávacího týmu na Navarrské univerzitě, který se snaží vyhrát vytoužený mistrovský titul. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

proud.loser7 

všechny recenze uživatele

O cheerleadingu jsem si vždycky myslela, že je to rádoby sport pro blonďatý dyliny, co obnáší kroutění zadkem a mávání třásněmi. Hned první díl mě silně vyvedl z omylu. Tolik dřiny, práce a disciplíny se jen tak nevidí. Cheer sleduje měsíce tréninku, které se v závěrečném vystoupení scvrknou do 2 a půl minuty, během kterých lítají roztlečkávačky do výšky několika metrů a musí jen věřit, že je jejich tým chytí. Víc ohromující než ty šílený akrobatický prvky je ale zápal týmu do tohohle sportu, pro který jsou ochotni udělat cokoli. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Call me lazy, ale kdo si tohle nechá dobrovolně líbit? Evidentně teenageři se všemi možnými poruchami pocházející z nefunkčních, či narušených rodin (pokud nějaká vůbec byla). Nesmyslná dřina a teror pro ,když to dobře vyjde, 2m a 15s "slávy" a pak konec, ende, šluse...a vám je 18náct, jste domlácenej jak debil, včetně vymytého mozku a máte přijít na to v čem ještě jste dobrý, popřípadě co vám aspoň zaplatí nájem. A to vše pod drobnohledem over controlling cold hearted bitch, co to nedotáhla na Wall street, jak původně chtěla, tak si místo toho v milovaném Texasu vybudovala takovouhle sektu, která se vám snaží namluvit, že vás snad spasila, či co....Krutý, celkem zajímavý počin -  místy však nuda. Druhou sezónu už vidět asi nemusím...UPDATE: Viděla jsem i dvojku a vlastně to není zas tak špatný, ale krutý stále! ()

Reklama

Priaxxa 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá minisérie o roztleskávání. Věděla jsem, že to není žádná pr..., ale vidět to takhle naživo... Některý pasáže byly teda dost hnusný, hlavně, když tam padali jako hrušky a samej otřes mozku apod. Houževnatost sportovců je fakt obdivuhodná. A ještě víc to, jak spolupracují jako tým, ta podpora, jak jsou stmelení. Fakt pecka dokument! I tak ale ani po shlédnutí moc nechápu, proč někdo dobrovolně takhle ničí svoje tělo a ohrožuje svůj život :-). Jako jo, je to dřina a vypadá to pěkně, ale vlastně ani ten dokument mě nepřesvědčil o tom, že je to nějaká děsně důležitá věc (omlouvám se všem, pro které je cheerleading vášeň). Ale o to asi ani nešlo a jako pohled do zákulisí tohoto sportu fakt super. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Dokumentární seriál z dílny netflixu, který i pro nás Evropany přibližuje realitu vrcholovéno cheerleadingu je opravdu velmi zajímavým kouskem, protože kdo z nás měl nějaké povědomí o tom, jak je tento sport na té nejvyšší vysokoškolské úrovni náročný. Opravdu je tu vidět i v rámci několika reálných minut hned několik zranění během tréninku, což jde v ruku v ruce s děním před Vámi, jelikož technicky náročné kousky jsou opravdu až dechberoucí. Sérii by prospělo trošku ubrat na stopáži, protože šest hodinových dílů je opravdu až příliš, takže se tu recyklují těžké životní příběhy několika účastníků stále do kola. Je to opravdu hodně americké. Hodně se útočí na emoce, ale to už je u amerických reality show/dokumentů běžné. Méně stopáže a méně motivačních proslovů a bylo by to skvělé. ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

...ten moment, kdy se díváte na dokument a uvědomíte si, že je v něm víc dramatu a skvělých postav, než v jakémkoliv fikčním seriálu, který jste za poslední dobu viděli. Jasně, má to svoje mouchy, šlo by to trochu prokrátit a míň se opakovat, ale pořád se jedná o jeden z nejlepších dokumentů, jaké jsem v poslední době viděl. A mimochodem - to jde cheerleading úplně mimo mě. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama