Reklama

Reklama

Eden

(festivalový název)
  • Maďarsko Éden (více)
Trailer

Obsahy(1)

Éva je alergická na všechny druhy chemických látek, znečištění ovzduší, rádiové vlny a elektronická pole. Potřebuje žít v naprosté izolaci a nemůže mít žádný kontakt se svým okolím. Sebemenší chyba může způsobit její smrt. Jediné její vztahy jsou s bratrem a lékaři na ní neustále experimentují. Jednoho dne přijde psychiatr, aby zjistil, zda je její nemoc skutečná nebo existuje pouze v mysli Evy. Podaří se jí lásku zachránit? (3Kino Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Poutavá filmová hra vycházející z úsporné ale důsledné scénografie, založené na minimalistické barevnosti. Jisté herecké výkony, kosmický chlad světa, přijatelná míra filosofična, hudba zpoza světa ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Příspěvek do kategorie Hungarian weird romance, pozvolna budovaný vztah ženy alergické na svět a letargického psychoanalytika. Metafora odtrženost od světa dovedená do sterilní důslednosti. Mechanické, klinicky natočené a naprosto indiferentní. Kocsis oblečená do apartního filmového skafandru, do kterého se vlastně zvenčí nedostane nic podstatného. Kamera a některé kompozice skvělé. Jinak významová karanténa. [IFFR 2020] ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama