Reklama

Reklama

Experiment 21

(pořad)

Obsahy(1)

Originální a unikátní formát sociálního experimentu a reality show, v níž přijdou čtyři Pražáci během chvíle o vše. Co se stane, když vezmete lidem na 21 dní vše, o čem si mysleli, že nutně potřebují ke svému životu? Všichni zůstanou v holobytu bez oblečení, vybavení, komunikačních prostředků i jídla. Sledujte v nové COOL reality, jak si povedou. (TV Prima Cool)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Chybí mi v tom prostě ta motivace. Nejen diváků se na to koukat... (Málo lidí, aktérů... Ale i aktérů samotných... Proč tuhle hru hrát? Nápad dobrý... Provedení, těžký průser. Nebejt Štěpána... Bylo to o ničem. Že prej není herec... Haha. 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Smutné bohužel smutné... Myslel jsem že z toho bude trochu víc. Ale, ve chvíly kdy přestalo jít o přirozenou nahotu... Šlo to těžce do prdele. 6 dílu komplet... Ťěžká nuda a sklámání. &_&

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

4 dil a Exkrement 21 nezklamal ..sranec...  apon ze  svudna Nikca ma i srdicko :)

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Co, do psí kundy, má znamenat ta galerie? To jako CSFD tady bude naprudko ukazovat nezakryté kozy a čuráky? To už je vážně společnost takhle v prdeli? 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

asi nejakej fanousek filmu Bez veci nad veci ....no v ceskej pomerech z toho bude asi pekna  sra*ka ,no uz se nemuzu dockat tech slavou posedlejch  tydenich "celebrit "

Reklama

Reklama