Reklama

Reklama

Tajemní impresionisté

  • Itálie Impressionisti segreti (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak impresionisté vnímali svět? Jaké techniky, barvy a světlo používali k zachycení reality? A jak je možné, že stačilo jen pár let, aby se z přehlížených děl staly klenoty ceněné po celém světě? Nejen na tyto otázky odpovídá dokumentární film Tajemní impresionisté. Film na doposud veřejnosti nepřístupných obrazech ze soukromých sbírek odhaluje tajemství umělců, jakými byli Manet, Monet, Cézanne, Sisley nebo Signac, ale i méně známí představitelé impresionismu jako Caillebotte či Berthe Morisot. Součástí filmu je samotný příběh unikátní výstavy se zvláštním zaměřením na Palazzo Bonaparte, fascinující místo, které tímto poprvé otevřelo své brány veřejnosti. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

PP66 

všechny recenze uživatele

Super, skvělé, nádherné.... Nejen proto, že impresionisty miluji, ale i pro scénář, smysl pro detail i celkový pohled na obrazy... tleskám tvůrcům i malířům... Podpora českým art kinům přes Aerovod. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Impresionisté- pankáči mezi malíři, výstava děl ze soukromých sbírek, která se už spolu nejspíš více nesejdou, borec, který vlastní 57 impresionistických obrazů, obrazy, na nichž malíři improvizovali a zkoušeli jiná pojetí a styly... nádherně nasnímané, s láskou odvyprávěné, radost pohledět. ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama