Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (2 637)

plakát

Lítá v tom (2023) 

Tohle mi sedlo. Překvápko. Hádkovi a Svarinské to spolu výborně hraje, fajn dialogy, tohle někdy ráda uvidím znovu. Rajmont s Aničkou skvělí.

plakát

Sladký život (2024) 

Na Ženy v běhu to nemá, ale když to v těch vedrech člověku nemyslí a neřeší povrchnost, vidět se to dá. V některých částech je to moc fajn, nenáročná pohodovka, hezky obsazená i nasnímaná, škoda přeplácanosti v závěru. Baruška velmi milá.

plakát

Prázdniny s Broučkem (2024) 

Pět od radosti! Úsměvná pohodovka, překvapení. Konečně příjemný, milý český rodinný film. Bez uřvaných scén a pocitů trapnosti.  Moc fajn!

plakát

Kafka (2024) (seriál) 

Skvělé pojetí! Moderní, svižné, chytré a zábavné. Kvalitně obsazené, vystavěné i nadabované. Jenom dřevák nebo Germán, neschopný zachytit v Kafkově, byť německy psané tvorbě, český specifický humor, dosud nepochopil, jak vtipný, ironický, sarkastický a cynický Franz Kafka byl.  Fajn, že zavedený pochmurný flastr někdo začal strhávat.

plakát

Back to Black (2024) 

Slabý, zbytečný film. Fotrovi se dostalo podrbání kulí, o to mu šlo především. Dokument Amy je vynikající, má dostatečnou výpovědní hodnotu, charisma, švih, tahle karnevalová karaoke, mizerně pojatá, zrežírovaná i zahraná je ztrátou času. Oslovili mě jen se seznamovací scénou u baru s kulečníkem, jinak opruz.

plakát

Kafka - Milena (2024) (epizoda) 

Parádní, konverzační díl obsahující vše. Milena a Franz.

plakát

Kafka - Úřad (2024) (epizoda) 

Obsazení Karla Dobrého příjemně potěšilo.

plakát

Velké oči (2014) 

Nejméně Burtonovský Burton, přesto jsem mile překvapená. Zajímavý příběh, skvěle zahraný a natočený. Výborná je i aktuální Timova výstava v Praze.

plakát

Jitřní záře - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Regulérní horor! 😆 Výborně natočeno. Tyhle batikované biopijavice, pro které je každý úředník Lucifer...