Reklama

Reklama

Případy neviny


Svědek: Procesy s Frankym Carrillem (E05)

(epizoda)
  • USA The Witness: The Trials of Franky Carrillo

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový tým právníků odhalí nedostatky v očitých svědectvích klíčových pro Frankyho osud. Ten má po velkých zvratech znova naději na osvobození. (Netflix)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvedáme sa, ako škandalózne sa vyšetruje a získavajú svedectvá, len aby bol prípad vyriešený. Ako kľúčové svedectvá boli prijaté výpovede svedkov, ktoré sa úplne rozbiehali a niekedy až vylučovali. Frank mal však len malú nádej na oslobodenie, pretože jediný, kto mu mohol pomôcť, bol jeho otec. Ten však už zomrel. Dobrý právnik však dokáže pomôcť a pomocnú ruku pridáva aj syn zavraždeného, ktorý má zmysel pre spravodlivosť. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem se při sledování téhle dvouhodinovky (jsou to 2 díly) občas trochu ošíval (fakt to bylo dlouhý), tak mě ve finále emočně rozsekal ten konec. Žasnu nad tím, že z Folsomu vyleze po 20-ti letech vyklidněnej, slušnej člověk. Asi moc koukám na filmy a minimálně ve většině z nich by to tak rozhodně nebylo. Ven by se dralo potetovaný, osvalený, omezený, hrubiánský zvíře, aby škodilo a škodilo. A tahle podvědomá představa většiny z nás může být dalším důvodem, proč se neženeme do náprav možných starých křivd. Respekt Frankiemu, že se tak liší od tohoto mýho lacinýho předsudku. A respekt té advokátce. Úplně jsem zapomněl, že se ta práce dá dělat i takhle. ()

Reklama

Reklama