Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofía se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (3)

Control Z (2020) 

nadprůměrná teen jednohubka,která sice využívá některá seriálová klišé,ale zároveň se nebojí přicházet i s ne zrovna typickými řešeními a nápady.Navíc to má slušnou atmosféru,spád,napětí a pro našince neokoukané prostředí.Není to sice nic co bych musel někdy vidět znova,ale těch 8 dílů je úplně v pohodě a druhou řadu pokud nějaká bude bych si klidně dal...70% ()

Season 2 (2021) (S02) 

z první řady si prakticky nic nepamatuji,ale vím,že mě celkem bavila a nebyl důvod nedat šanci dvojce.Ta je ale bohužel minimálně o třídu horší a na rozdíl od jedničky mě nebavila vůbec.Pomohla mi sice abych si lehce vzpomněl co se dělo předtím,ale to je její jediný klad.Děj se opět snaží být správně zamotaný a záhadný,ale bohužel kulhá na obě nohy a už asi ve třetím díle mě přestalo zajímat kdo,kdy,jak,co,kde a proč a dokoukal sem to čistě proto,že jsem (bohužel) v aplikaci neměl stažené něco jiné...40% ()

Season 3 (2022) (S03) 

matně si pamatuji, že se mi celkem líbila první řada a u té mělo zůstat. Control Z je přesně ten druh seriálu u kterého si z předchozích sérií nepamatujete vůbec nic a tak by bylo fajn si je dá celé znova. Jenže to nikdo neudělá, protože zas tak dobrý seriál to není. S tím je pak spojené několikadílné tápání a vzpomínání co se vlastně stalo následované rezignací, protože pak už je to úplně jedno. Třetí řada je o něco lepší než dvojka, ale i tak to není žádný zázrak a další řadu (pokud bude) už dávat nebudu...50% ()

Reklama

Reklama