Reklama

Reklama

My World Dies Screaming

  • USA Terror in the Haunted House

Recenze (3)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film, ktery kdyby byl natocen o 10-15 let driv, mel by mozna sanci lepe uspet. V tuhle dobu (uvedeni na hranici 60. let) uz byl tenhle styl prezity... Celou dobu mi bylo lito moji milovane nadherne Cathy, ktera nemela co hrat, tedy mimo jeceni... Jednoduchy pribeh, kde tusite ze vse asi bude nakonec trosku jinak, a ktery tudiz tak nejak neprekvapi...skoda. Za prekrasnou Cathy hvezda navic. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Američanka žijící ve Švýcarsku trpí nočními můrami o strašidelným domě. Pak se s manželem přestěhuje na Floridu - a co čert nechtěl, právě do domu, o kterým se jí zdálo. V něm ale noční můry nepřestávají, naopak se zdá, že se zhmotňují... Pokud to zní dobře, tak vězte, že film tak dobrý není. Moc netuším, co se s filmem stalo, protože začal hrozně dobře, první příjezd do nového sídla a panická reakce Sheily Tierneyové, to mi šel regulérně mráz po zádech. A během první půlhodiny ještě několikrát. Jenže následujících 40 minut to atmosféru pouze ztrácelo, Sheiliny hysterické reakce začaly být otravné, pointa dlouho dopředu odhadnutelná a nuda čím dál větší... což je fakt škoda, rozjeté to bylo výborně. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Nezáživný čiernobiely horror,ktorý bol síce natočený v roku 1958 ale premietaný bol až v roku 1961.Obyčajný tuctový odvar.Známejší pod názvom Terror in The Haunted House.Trochu sa podobá na filmy režiséra Williama Castla,ale ten má oveľa lepšie filmy z tohoto obdobia.Herci sú príliš drevený,niekedy až smiešny.Starý dom,mladý manželský pár,ďalší chlapík,mladá žena má problémy s nočnou morou atď.Nič tam nie je desivé,skutočne zlý film.Dve hviezdičky len za rok výroby. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama