Reklama

Reklama

Epizody(59)

Obsahy(1)

Podle legendy zachránila bohyně války před 1 000 lety nadvládu nebeské říše nad světem před králem démonů Rahu Ketu zvaným Hvězda Mosha. Bohyně války se ale cítila podvedena, a proto se vzbouřila proti Nebi. Byla však přemožena a za trest poslána do říše smrtelníků, kde měla v deseti reinkarnacích odčinit své chyby a změnit své kamenné (jadeitové) srdce na srdce z masa a krve. V devíti životech ale neuspěla a pokaždé zabila toho, kdo se jí snažil pomoci a kdo ji miloval.
V desátém životě přichází na svět jako Zhu Xuan Ji (Crystal Yuan) a její osudová láska jako Yu Si Feng (Yi Cheng). Poprvé se spolu potkají ve svých šestnácti letech a vznikne mezi nimi přátelství. Si Feng je ale ve své sektě potrestán za porušení pravidel a donucen nosit masku, která ho může v případě neopětované lásky zabít. Xuan Ji opouští svůj domov, aby trénovala bojová umění. O čtyři roky později se jejich osudy znovu propletou. Při společném cestování se na povrch vynořují obnovené vzpomínky z jejich minulých životů, které odhalují tajemství a spiknutí týkající se nejen jich, ale i tří říší – démonské, nebeské a smrtelné. Tato odhalení mají hluboký dopad na jejich vztah a vytvářejí nerovnováhu ve všech třech sférách.
Nezbývá než doufat, že láska přes mnohé předsudky, pletichy a nedorozumění přemůže nenávist a touhu po pomstě a desátý život bude pro bohyni války znamenat vykoupení. (Faramir)

(více)

Reklama

Reklama