Reklama

Reklama

Playbook: Vítězné strategie


José Mourinho: Trenérova pravidla pro život (E03)

(epizoda)
  • USA José Mourinho: A Coach's Rules for Life
Dokumentární / Sportovní
USA, 2020, 35 min

Zvuk:

Jon Schell

VOD (1)

Obsahy(1)

Fotbalový trenér José Mourinho přizná, že ho v kariéře pohání neuvěřitelná soutěživost, zavzpomíná na bitvy s médii a odhalí, jak motivuje hráče. (Netflix)

Recenze (4)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Co se týče detailu, tak je zpracování dosti chaotické. Ale nějaká nová zajímavost tam byla (například Mourinho schovaný a zamčený v bedně určené na dresy). Ale je vidět, že Mourinho prostě nechtěl mluvit o Manchesteru United, tak tam nebyla ani zmínka a to je pro mě zklamání, protože jsem se na to těšil. Prošel za pár minut všechny kluby, kde působil, ale na MU nějak zapomněl. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Krátký, nepříliš objevný, ale zato vcelku zábavný dokument o legendárním trenérovi, jehož ukazuje jako kontroverzního frajírka v ranných trenérských dobách, zdatného manipulátora a zcela jistě velmi zajímavého člověka, od kterého se může kde kdo inspirovat co se práce s lidmi týče. Soustředěné, rychlé, ne příliš obsáhlé. Na 35 min akorát. ()

barny120 

všechny recenze uživatele

Príjemný dokumentárny snímok o jednom z najlepších trénerov všetkých čias. Získal trofeje, fanušíkov, a aj neprajníkov. Jeho cesta pokračuje v Tottenhame, kde musí vyhrávať. ()

Reklama

Reklama