Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Idealistický obézní Benedikt (Ólafur Darri Ólafsson), předseda islandské Strany nezávislých, se snaží vyhrát volby netradičně – upřímností a nasloucháním hlasů i tweetů voličů. Jeho krásná a vlivná manželka Steinunn (Anita Briem) se mu snaží umetat politickou cestu od nástrah a úskoků politických rivalů včetně svého otce. Podaří se Benediktovi změnit islandskou politickou i společenskou kulturu k lepšímu? (DavidWark)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1)

DavidWark 

všechny recenze uživatele

Designated Survivor nebo Pan Smith přichází po islandsku. Jen horší. Kdo si pamatuje československou 99.9% účast při "volbách", kdy za neúčast hrozily represe, ten se nenadchne pro furiantství dobráckého Benedikta, předsedy Strany nezávislých, který si vymíní, že se stane premiérem, jen když k volbám přijde 90% voličů. A který koaliční dohodu sestavuje z nejvíce retweetovaných nápadů. Nebojte, není to jen pohádka, pletichy budou. (Serial Killer 2020) ()

Galerie (39)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama